Kesinlikle tavsiye ederim, ben de yeni keşfettim. :)
Printable View
Yaz geldi diye saldınız mı neredesiniz aöf cemaati :D
Beyler ne zaman olcak bu finaller ?
2-3 haziranda :)
deme yaw bişey kalmamış ya :S
Aynen 12 - 13 gün kaldı :)
2 yıldır allaha emanet kitap açmadan giriyorum bu sefer çalışsam iyi olucak :)
Valla ben sadece çıkmış sorulara çalışıyorum,konulara çalışamadım bu sefer içimden gelmiyor,bir de karaca'nın maliyet muhasebesiyle finansal yönetimini alırım ,sadece bu iki dersim düşük,diğerlerini çıkmış soruyla halledicem
Benim son kurşunum artık bu deli gibi çalışıyorum bitsin artık bütünleme filan çekmek istemiyorum :D
Ya mezunum yada mezun başka yol yok :D haydi ben derse kaçtım beyler hepinize Allah zihin açıklığı versin :)
son sınıf olanlarda ayrı bi stresi var zaten.. kimse büte ders bırakmak istemiyor valla:) hadi hepimize kolay gelsin:)
Film izleyim diyordum bende mi ders çalışsam ya
Vallaha ya gardaş git dersini çalış,madem ders çalışmaya heveslisin burada ne işin var :D :D
yaww arkadaşlar şu aöf le ilgili bilgi lazım bana..bu ilk sınıf ikinci senem bu sene kalırsam askeremi gidiyorum noluyorum ???hiç bişeyden haberim yok bilgisi olan warmı?
Sınav giriş yerleri açıklanmış arkadaşlar duyurulur :)
Edit : Benim sınav yerlerim ara sınavdakilerle aynı sadece gireceğim sınıflar değişmiş sizdede öylemi?
hemen bakıyorum eyvallah
bu sınava ait giriş belgesi bulunamadı die hata veriyo
ben baktım vizelerde girdiğim okullar gene aynı nerdeyse sıra numarası bile tutacakmış:D