60 gerekiyomuş. sordum öğrendim şimdi.
Printable View
bütler ne zaman nasıl belge v.s alıp giriyoruz ?
kayıtlar ne zaman 4.sınıfın ?
kitap vermiyorlarmış doğrumu ?
para yatıcak yine hangi tarih aralıgı kaç kuruş ?
bu bir çelişkimidir?
Bütler 8-9 eylülde sınav belgesini aöf nin sitesinden tc kimlik ve şifre girerek kendin cıkartıyorsun şifren yoksa aöf bürolarından alabilirsin...
Kayıt yenileme tarihleri bütlerden sonra olur önceden kasım aralık gibi oluyordu ancak bu yıl sistem değişecek muhtemelen daha erken olur...
Kayıt yenileme tarihlerinden sonra aöf bürosundan gidip kitap temin edebilirsin...
2.taksitler hakkında bir bilgim yok benimde :)
ben de alt sınır 60 diye biliyorum.
bu hafta belli olcakmış kontenjan falanda bakalım nolcak ;)
Bütler için çalışmaya başladım finale çalıştığım için çalışmalar tekrar havasında gidiyor yokmu bu yaz günlerinde ben gibi ders çalışan :D
bu bütler ne zaman oluyodu gidip kitap alacam ona göre :D
arkadaşlar bu sene de türkiye ekonomisi denilen lanet dersten kaldım. (bütünlemeye de giremeyecem.)
önümüzdeki dönem kredili sisteme geçiliyomuş. sorularım şunlar:
-sadece kaldığım bir dersi mi verecem gene?
-puanlaması nasıl olacak kredili sistemin, yani sınavlardan kaç alırsam bu dersi vermiş olacam?
Benimde bi sorum olacak tecrubeli abilerime bütünlemede vize ile finalde cıkan sorulardanmı cıkar
eğer öyleise bu sene vize ile finalde cıkan soruları nereden bulabilirizz..
çan bence notları dahada aşağı düşürür gibi , çıkmış sorulara kas en güzeli bütde o yer :)
çakan varmı benden başka :)
çan çalışanların işine yarar
aöf e kayıt yaptırıp gitmeyen hiç çalışmayan adam oranını çevrenize baktıgınızda görürsünüz :)
sadece 4. sınıfda biraz kasabilir ***** 4 olduk çalışalım döt olmayalım mantıgıyla :D
sınava girip sallayan az puan alan adamlardan dolayı az da olsa calısan rahat geçer diye düşünüyorum bakalm bu sene neler olacak :)
alttan ders birakarak üst sinifa gecme olaylari varmi bu aof de :D
1den 2 ye geciş için.