8 senedir aöf de öğrenciyim ama hala 1. sınıftayım :D 2 senede bir bölüm değiştiriyorum :D
ah askerlik sen adama neler yaptırıyosun :D
Printable View
8 senedir aöf de öğrenciyim ama hala 1. sınıftayım :D 2 senede bir bölüm değiştiriyorum :D
ah askerlik sen adama neler yaptırıyosun :D
Bende 3 dersten büte gidiyorum. 1inden geçsem 4. sınıfa geçicem
modlar şu başlığı bi değiştirin bi zahmet bütler geldi hala vize yazıo :D
wala benim 5 ders kaldı 2.sınıftan 3tane vermem lazım yoksa banada asker yolu gözükecek gibi gerçi bi çözüm bulurus da kısmet 46 ile kaldık 3 dersten :)
6 Derste bende var girecek arkadaslara başarılar :D
2 ders var bendede seneye birakmak istemiyorum mecbur girecez bakalim.
sıkıntıya girmeye başladım şu sınaw geçsede kurtulsak
Tek dersim ilk sınıfdan gelen uygarlık tarihi... Deliricem =) Vermem lazım.
bende 3 dersten bute girecem...
tek ders iktisat teorisi 7 almam lazım geçersem 4. sınıfım geçemezsem tek ders yüzünden 1 yıl daha tekrar...
benimde 2 ders war ıktısat alttan bu senedende turk dılı ınsallah gecersek onlısansı alıcaz ...
Ben de 3 dersten geçtim 4 dersten kaldım..Arkadaşlar en az kaç dersten geçmek gerekiyor 2. sınıfa geçmek için? Hiçbirini veremezsem tekrar mı okuyorum 1. sınıfı ? Atılma durumu var mı,geçen sene hiçbir sınava girmemiştim,2. yılım bu 1. sınıfta?
2 ders bırakma şansınız var okuldan atmıolar sanırım:) kalırsanız verdgınız dersleri bı dah agormuosunuz
Yani 2 dersi veremez isem tekrar 1. sınıf okuyorum değilmi?
bende bunu cok merak edıyorum arkadaslar sımdı ben 1. sınıfın 2. senesındeyım ve askerlik tecil hakkım doluyor bu sene eger 4 dersten kaldım 2 sını vermezsem sınıfta kalıyorum ve okuldan atılırmıyım bu yuzden 3. defa 1. sınıfı okuyabılıyormuyum yada okul kendısı tecıl edıyormu askerlıgı ?
bu sene açık öğretime başlıcaz hayırlısı olsun bakalım :)
1. sınıfta iki kez kalır isen AÖF yazı gönderiyor askeriyeye ilişiği kesildi diye eylül sonunda askerden yoklama ile ilgili sonrada kışla yolu görünüyor eğer 1. sınıf derslerinden 2 tanesi hariç diğerlerini verebilirsen 2. sınıfa geçiyorsun 2 derside bu sınıfın sınavları ile beraber veriyorsun sabah 1. sınıf öğlen 2. sınıf sınavları oluyor :icon_tup: