yarın bombalamaya devam :D
Printable View
yarın bombalamaya devam :D
walla beni fosforlu polis yeleği olan bi amca aradıda polis olmak için çok yaşlıydı :D
ya walla kitap falan açık serbest bıraksınlar en güzeli bence nasılsa açık öğretim açalım öğrenelim :D
ilerde başbakan falan olursam yapıcam bunu :D nede olsa kamu yönetimi okuyoruz muahhaha cumhurbaşkanı bile olurum ben bu gazla :D
abi nasıl 120 sorunun 80i aynı :) bugünkü sınavda 120den 30tanesi aynı olsun dicem iyimser olurum ya :)
Valla Karacana gidiyorum ben . En paspalı dedikleri kursa :)
Her dersten nokta atış soruları var
Yani çıkma olasılığı en yüksek soruları bir araya getirip derlemişler
Ee zaten her ünite bitiminde çözdüklerimiz genel tekrar yapıldı birde o nokta atış sorularını çözdük. Şıklarına kadar aynıydı sınavdakiler.Abartmıyorum sınavım saat 15.45 te bitti.Soruyu okuyorum ya anında mesela o sorunun cevanı C şıkkı ya direk yapıyorum.Sonradan tabi bakıyorum şıkka bodozlama atlamıyorum ama sonuçta 120 sorudan 80 i bire bir aynısıydı diyebilirim :)
beynim sulandı karl marx a da weberinede ne geliyosa agzıma sövüyorum şu anda :D
nekadar mal hoca varsa benim siniftaydi sira no 6 ama ben 1 sirada oturuyorum adam tukenmezle imza atti benim silgimi aldi silmeye calisiyor ee bu silmiyor dedi tukenmez silinmez dedim sinif koptu
ulan gittik koca üniversiteyi bitirdik, *** var gibi askere gitmeyekde acıköretim okuyalım kolaydır dedik elimize yüzümüze bulaştırdık..
Nolacak böyle:D
Vergiyle finans ne berbattı ya kazancının ellerinin öpeyim :D destekli salladım ama en azından her şıkktan 6 tane işaretledim :D
dün hayranlıkla sınavı bırakıp ızledıgım kız bugunde aynı sınıftaydı:D
finansal yönetim ve tvs orta halliydi çalışanın rahatlıkla yapabileceği sorulardı. maksimum 4-5 soru zordu.
bende diyorum neden herkes 1 saat erken gelip kantinde ders calısıyormus numarası yapıyor :D