Bina Adı / Adresi : FATİN RÜŞTÜ ZORLU ANADOLU LİSESİ TOPSELVİ MH. LİSE SK. N.14 KARTAL
Bina Adı / Adresi : TEĞMEN BURAK EVİRGEN İLKÖĞRETİM OKULU PETROL İŞ MH.ŞAFAK SK.NO:22 KARTAL
yine abidik gubidik yerler...
Bina Adı / Adresi : FATİN RÜŞTÜ ZORLU ANADOLU LİSESİ TOPSELVİ MH. LİSE SK. N.14 KARTAL
Bina Adı / Adresi : TEĞMEN BURAK EVİRGEN İLKÖĞRETİM OKULU PETROL İŞ MH.ŞAFAK SK.NO:22 KARTAL
yine abidik gubidik yerler...
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
askerlik kanunu değişmiş. üst üste sınıfta kalınsa bile artık asker olma zorunluluğu yok..
Askerlik Kanunu sil baştan değişti | Mynet Haber
Simdi aof 2 yil ust uste kalinca atmiyordu artik okuldan anladigim kadariyla. Askerliktemi boyle oldu simdi okuyamadim haberi detayli aciklayabilir mi biri ?
.
29 yaşında da mezun olunursa(aöf) 2 sene ilave tecil hakkı mı oluyor şimdi?Eskiden 29 oldu mu nolursa olsun askere gidilmesi gerekiyordu(yükseklisans hariç)
Valla askerligi bilmem seneye son sınıfa geçip bitirmem lazım hayatı ertelemenin geregi yok![]()
imzasız..
arkadaşlar bu sene mezun olucam inş. elimde kitaplar var aöfün kitapları bilmiyorum birinin işine yarar mı ama sorim dedim belki işe yarar , 2 tane muratın kitapları var bitanede türk vergi sisteminin test kitabı var ihtiyacı olan varsa sölesin
boyutlar hayvani oldu kusura bakmayın bu resim işini bende çözemedim
![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Google da askerlik kanunu diye aratınca çıkıyor birsürü bişeyler...Ama bende aynen bu şekilde değişiklik yapıldı diye biliyorum...
" Lise veya dengi okullar ile fakülte ve yüksekokullarda öğrenim görenlerin askerlikleri 29 yaşını geçmemek üzere mezun oluncaya veya ilişikleri kesilinceye kadar ertelenecek."
Linkteki haberden alıntıdır.
http://www.trthaber.com/haber/gundem...sti-41855.html
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
beyler henüz derse başlayamadım
kısmetse yarn senelik izine cıkıcam...
dert sıkıntı cok ama aöfü de bi sekilde geçmeliyim
inş 1 haftayı iiyi çalısarak geçirip büte kalmam
hepinize simdiden hayırlı calısmalar diliyorum...
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
daha başlayamadım çalışmaya yahu bu arada 29 yaşına kadar asker tecil hakkımız çıkmış diye bir duyum aldım ne kadar doğru bilmiyorum,bilgisi olan var mı ?
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)