sınav yerlerine baktımda benim 4 oturumun 4 de aynı okulda acaba yanlışlık olabilirmi 1. 2. 3. 4. katlarda![]()
sınav yerlerine baktımda benim 4 oturumun 4 de aynı okulda acaba yanlışlık olabilirmi 1. 2. 3. 4. katlarda![]()
5 Ocak ; 4 sınav , 6 Ocak ; 4 sınav var benim. 2 oturumda aynı okulda. Tek fark cumartesi ; BÜYÜK ANFİ A2 A BLOK , pazar ; BÜYÜK ANFİ A2 A BLOK (2. KISIM) sınıflarında giricemHepimizin hakkında hayırlısı olur insallah.
Arkadaslar ben aof den kitaplari bir turlu alamadim.. Murat acik.ogretim yayinlarini an bu yil yayinladigi test kitabini aldim ondan test cozuyorum simdilik bakalim ne olucak sonumuz.
Giriş Sayfası bu mudur?
Bugün ögrenci kimligi icin büroya gittim. Aralıgın son haftası dediler. Sınav zaten Ocak basında. Ne bicim is yapıyorlar anlamadım. Yine yıgılma olacagı kesin.
C.tesi sabah Anittepe Anadolu Lisesi
Pazar sabah Ankara Ataturk Lisesi
Oglen sinavim yok ama sabah saatini insan 10 falan yapardi![]()
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
Server Error in '/' Application.
The resource cannot be found.
Description: HTTP 404. The resource you are looking for (or one of its dependencies) could have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Please review the following URL and make sure that it is spelled correctly.
Requested URL: /Login.aspx
SİSTEME GİRİŞTE BU HATAYI ALIYORUM
Biraz önce eksik kalan kitapları almak üzere büroya gittim. Sistemde çökmeler felan meydana gelmiş yarım saat felan dışarıda oyalandıktan sonra büroya tekrar geldim. Sisteme giriş yaptılar felan bana iki kitabın olmadığı elindekileri vereceklerini söylediler yine. Pekii deyip kitapları istedim. Bana bir öncekinde verdikleri kitabın aynılarını verdiler dedim zaten bunlar var felan fıstık. Sistemde sorun var hangilerini aldığınız görünmüyorlar gibilerinden bahane sundular. Durum bu yani o kitapları almama rağmen bana yine aynılarını veriyorlar ve diğer öğrencilere kitap kalmıyor. Benimle kaldığını sanmıyorum bu hatanın devamını vardır elbet. Sistemde düzen yok.
Karacan'dan aldığım kitaplar tam 17 gün sonra elime ulaştı...
4 dakika önce teslim aldım.
Bir daha Karacan'mı ? Aman aman uzak kalsınlar bana.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)