ders başına yarım milyar mı :D hmmm kursa gidersem eğer 10 dersim var, iyi iyi iyi valla iyi :D
Printable View
ders başına yarım milyar mı :D hmmm kursa gidersem eğer 10 dersim var, iyi iyi iyi valla iyi :D
Arkadaşlar takib ediyorum bayağdır ama ilk post buraya kısmetmiş.
Ben önceleri hep konu çalışırdım. Ta ki son seneye gelene kadar. Bu sene full Karacan Nokta atış sorularına çalıştım 67 den aşağı not almadım ki şirketteki arkadaşlarada önerdim onlarında notlar baya iyi Tavsiye ederim ;)
şuan murata gidiyorum seneye dersler 1.dönem 2.dönem diye ayrılcak. yani vize konuları 1.dönem ondan sonraki üniteler 2.dönem olcak.. 1.dönem 200 tl , 2.dönem 200 tl dediler. yani eski sisteme göre bir ders 400 tl olcak , bu senede aynı fiyattı zaten. ama tabi doldukça artarmı bilmiyorum gitmeyi düşünüyorsanız eğer şimdiden ön kayıt yaptırın
kim ne pm i aldı kim kime şuku verdi :D
bende alayım pm vereyim şukuyu :D
vtec_alp ; SeRKaN ; tolgakaynak
beyler birinizden birinin pm box dolu.
beyler sıradan gelıyorum atıcam herkese. yalnız arkadaslar sormus. başka varmı dıye..
sadece gonderdıklerım var. :(
çıkmış sorulara devam :)
hacı ne gönderiyon :D
tolgakaynak dısında herkese gıttı sanırım tolganın pm dolu..
bi pm de bana lütfen.
mesaj kutumu boşalttım pm alabilirim şimdi :D
alan arkadaşlardan biri ya da powers banada atarmısın
pm geldi tşkler geçen sene geçtim gerçi ama saol :D büyük fantezi ama bakalım nolcak :D
benimde mesaj kutum bos pm alabilirmiyim tekrar
Baba ne gönderiyorsunuz birbirinize ya ? Başlarını okumaya yüreğim dayanmadı neler dönüyor :D
bir pm 'de ben alabilir miyim mezar kokulu en dibinden
bu neyin pm si anlamadım bede alabilirmiyim işletme 3 finansal ve 4 muhasebe denetimi hakkında
bir pmde ben alabilirmiyim?