valla yapın artık bişiler :D hadi başarılar herkeze tekrardan bu akşam uyumak yok sabahlıyıp kalan 4 dersi ezberlemem lazım
kendime bi nescafe yapayımda uykum gelmesin :)
Printable View
valla yapın artık bişiler :D hadi başarılar herkeze tekrardan bu akşam uyumak yok sabahlıyıp kalan 4 dersi ezberlemem lazım
kendime bi nescafe yapayımda uykum gelmesin :)
beyler bende pm alayım bişiler gönderin hukuk iktisat davranış bilimi falan, sınavlar yine geldi :P
kolay gelsin o halde başarılar :)
muhasebe denetimi ve mali analiz dersinden tiksinmek üzereyim..
çıkmış sorulara bakıyorum.
birde , birkaç ünite dışında halim vaktim iyi gibi ...
kafam karışık :(
beyler bi rahatlayın kafanız dağılsın...stres yapmayın bu sene hepimizi silkeleyecekler...
yani azcık çalışan geçer...çıkmış sorulardan devam;)
maliyet muhasebesi ile ilgili bişey var ve bana atmıyorsunuz ! alacağınız olsun :(
kimdeyse dosya atsın bana acil şemsiyelerdeyiz beyler. :D
Çalışmaya devam beyler daha 3 dersime hiç bakamadım bile yardırmaya devam :)
komple bitirp çalışmama rahmen son gün hızlı tekrar yapıcam ki herkese tavsiye ederim bi gözden geçirmek çok faydalı oluyor ;)
hala hiç bakmadıgım 3 ders var
maliyet mh.
finansal yonetim
pazarlama
pazarlamadan 87 aldım
maliyetten 81
finansal 70li bişey
napsam acaba sadece konumu okusam cıkmslara mı kastırsam bilemedm
ikilemdeyim
Gelsın gecsın gıtsın artık su fınalller ya :D p.tesi berı ders calısıyrm beynımm sulandı artık :D
dün gece 1 saat çalıştım, bu gece 2 saat çalıştım, yarın gece de 3 saat çalışırsam...
:)
Allah hepimize zihin açıklığı wersin
amin cümlemize , güzel geçicek inş. bu sınavda :)
Heyecan dorukta,son vuruşu bugün yapmayı planlıyorum baştan tekrar edicem çıkmış soruları,karaca'nın yayınlarını da aldım
Arkadaşlar bugün son gün hepimize başarılar.
Gazamız mubarek ola.
Çalışanlar inşallah çalışmalarının karşılıklarını alırlar.
beyler 1 seri kişiye daha yolladım. artık benden bu kadar :D hadi herkesin gazası mübarek ola.