SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
Beyler birşey söyleyecem ama söversiniz diye korkuyorum![]()
Sabah girdiğim dersin kitabı yok hem aöf de hemde yardımcı kitap olarak yok...E öğrenmedende hiç birşey anlaşılmıyor sadece ve sadece 4 yılın final sorularını ezberleyerek gittim sınava ve 20 tane soru çıktı ilk 3-4 dk içinde sınavım bitmişti abartmıyorum saydım tam 20 soru çıktıVaktiniz varsa çıkmış sorulara bir göz atın mutlaka maliye politikasının çıkmış sorularını bitirdim yerel yönetimler ve uluslar arası mali ilişkilere bakıcam şimdi...
Bu kadar çok geçmiş yıl sorusunun çıkması pek mümkün gelmiyor bana muhtemelen sistem değişeceği için bu yıl kimsenin alttan dersi kalmasın diye geçmiş yıl sorularını dayıyorlar önümüze...
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
İşletme Böl.3.sınıflar için;
Bu yıl ki final sınavlarının içerisinde en kolay sınav Maliyet Muhasebesiydi sanırım. Çıkmış sorulardan çok fazla çıktı...
İkinci sırada iş sosyal var. Yine çıkmış sorulardan epey çıktı. Sonra da yönetim geliyor zaten..
Pazarlama dersini bilmiyorum.Onu geçen yıl vermiştim, sorularına bakmadım.
Benim en zorlandığım ders muhasebe çıktı. İlk kez sordukları yeni soru tipleri vardı. Sınav bitimine yakın 3 cevap şıkkını silip başka bir şey işaretledim. İnşallah yanlış olmaz.
Öğleden sonra ve yarın sınava girecek olan tüm arkadaşlara şimdiden başarılar.
şemsiye şemsiye
sen güzel şeysin öyle
aydınlattın içimizi
gösterdin ebemizinkini..
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Acaba cikmis butunleme sorularindanda cikan warmdir finallerde? Cikmis butlerede calissammi
snav orta sert gecti. Umarm bute kalmam
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Pazarlama'nın vizesinden 90 almıştım ama finalinden 10 doğrum olursa geçiyorum ,yani yapamadım dogru düzgün çıkmış soruda sormamışlardı,maliyeti zaten büte bıraktım ..
imzasız..
sımsarlarn ozellıgı degle fınansman saglarlar yaptm adamlarda fınansman olsa sımsar olmazlar dye dusundum![]()
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
cuzdanimi evde unuttugum icin giremedim sinava moral sifir a.q
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
hareket edemiyorum yardım edin lütfenşemsiye açıldı galiba
![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
hakkaten simsar ne iş yapar ya. bende finansman la ilgili olan cevabı verdim sanırım
biraz uyudum şimdi uyandım yarınki tvs ve fiy bakayım
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)