Kamu Yönetimi çok kötü geçti.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
sıkıntılı muhasebe orta kötü ama iş güvenlik orta iyi gibi gecti ikisini versem yarında tek derse calısıcam geçmişlerden umarım faydası olurda 4.e hak kazanırız
www.vava.cars
bakamamıştım zaten patladık gibi bütleri bekliyoruz zaten çalışamamıştım![]()
işletme 4. sınıf. muhasebe denetim ve uluslararası sınavları esnasında akciğerlere kadar bi sertlik hissettim moralim çok bozuldu. şimdi eve geldiğim gibi bi forum sitesinde girenlerin yazdığı cevaplara baktımda fena değil gibi. eğer link koymak yasak değilse verebilirim. belki sizlerinde biraz içi rahatlar arkadaşlar![]()
4 sınıf hakkatende muhasebe ıyı sayılır ınsan kaynakları bırebır 27 tane geldı. uluslar arası ne bıcımdı oyle yaa ıns gecerım o dersten cok zorladı vızedede zorladılar bu kadar olmaz dedım yanı.
doğuştan araba manyağı
Muhasebe denetim orta şekerliydi Uluslararası 10 soru farklıydı biraz değiştirmişler İK çok basitti.
muh. denetimi iyi gibi geldi banada , 3 dersdende içim rahat değil ki herkeste öle olduğunu görünce demek ki sıkıntı bende değil dedim
vize yüksekde inş. kurtarırız baya kastılar gibi geldi bana, zaten soru çalışanlar direk patladılar gitmeden önce falan sorulara baktım 2 tane varsa iyi
![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
gecen sene 1 dersi verseydım bu Agustos'a askerdım. Hey allahım sen daha ıyısını bılırsın.
Yarın TVS'ye gırıcez ınsallah cıkmıslardan cıkarda da sıkıntısız butsuz gecırırız.
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
Uluslar arasi sert geldi yaw.patlama ihtimalim yuksek
if it ain't BOEING..I'm not going..!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)