Aynen abi bütlerde kesin vermem lazım kesin :) Hayırlısı olsun bizim için :)
Kesinlikle katılıyorum ne olsa beni bulur :)
Printable View
Tek dersten büte kaldım mezun olamadık :D
ya ben bu açık öğretim konusunda acemiyim 2. sınava giremedim bütler ne zaman 2. harcını yatırmadım sıkıntı olurmu dondurmak istiyorum yatırmadan dondurabilirmiyim dondurunca askerliğim tecili devam ediyormu üni sınavına tekrar hazırlanacağım seneye o yüzden
2.harcı yatırmadan büte girebilirsin
seneye kayıt yenilerken 2.harcı ödemek zorundasın
dondurursan askerliğin tecil olmaz okuma zorunluluğuna bağlı artık askerlik tecil işlemi
Arkadaşlar bugün sabah gittim Diplomamı aldım çok şükür.
Askerlik şubesine gittim Agustos için başvurdum muayene için aile hekimine gönderdiler bu 2. buayenem birde ilk üni bittiğimde kışlada muayeneye girmiştim tecil zamanı buda ikinci muayene oldu..
Agustos 12 de askerim ALLAH izin verirse.
hala kararsızım ağustosda gitsem mi diye düşünüyorum , kpss yede çalıştım biraz kazanıp polis olsam askerlik iptal olur mu acaba tarihleri çok yakın :)
Hepsinden kalmisim :D ders calismadan olmuyor demekki.
diplomamı ve yanında ingilizce bişeyler yazan belge mi sincan bürosundan aldım.....Darısı diger arkadaşlara olsun.... yalnız bu diploma notu nerde yazıyo göremedim ben :D :D
Diplomamı gidip alsam askere çağırılma durumu oluyor mu yoksa tecili istediğimiz zaman kendimiz mi bozduruyoruz?
Yüksekokul bitirenler için yaş sınırı 28 . Kpss den 60 aldıktan sonra başvuru yapıyorsunuz Yazılı ve sözlü olmak üzere 2 sınava giriliyor. Kpss den girmenin avantajı 4 senelik mezun 10 bin kişi alıyorlar 20 bin kişi müracat ediliyor ve mülakat pmyo kadar zorlu olmuyor.
Bu arada ben de soruyum : 8 tane alttan dersin bütler de kaç tanesini verirsek sınıf geçebiliyoruz ? Bilgisi olan varmıdır :)