la kalk git taktiğe bak :D Odtü felan ağzınıza almışsınız ne ayaksınız olum! ben bi baktım 3 senede zor çıktım bize göre değil odtü :D sadece kızları güzel :D
Printable View
aynen öle oluyor :) şubatdan sonra yatırmadıkçada faizli alıyorlar ufak ufak herhalde öle bişeydi :)
Bir bu eksikti valla vakıfbank'da ölümüne sıra bekleyecez işimiz yoksa :D
geçen senenin ikinci taksitini bu senenin birinci taksitiyle yatırdım sıkıntı olmadı
burda arkadaşlar ufaktan bi fark oluyor demişti öle hatırlıyorum ;)
her ay için yüzde 1
Bende unutmuştum 2.dönemi yatırdım daha sonrasında faiz olmadı diye hatırlıyorum
Herkese günaydın,ben açıköğretim 3.sınıf işletme ögrencisiyim ilk taksitimi 250 tl olarak yatırdım,şubatın sonuna kadarda 2.taksit yatırılacakmış ..Yine 250 tl mi yatırılacak yoksa 210 tl mi ? Bilgisi olan var mı ? Bürolarını arıyorum hep meşgul o nasıl işse
2011 - 2012 Açıköğretim Aöf Harç Ücretleri
Üstteki linkle tıklarsanız orada herşey anlatılmakta.
205+45 = 250 tl yatırmanız gerekli 29-02-2012 tarihine kadar.
işletme 3.sınıf sınav tarıhlerı nezamn nereden öğrenicez..
offf çalışmaya başlasam artık iyi olacak.....ara sınava son 50 gün :D ... bi dünya ders özeti indirdim ama hala içimde okumaya başlayacak heves yok ve ne zaman gelecek hala belli degil ahaha :D :D
tarihleri görünce bi sıkıntı bastı :D 8 ders var bu sene, heralde bi sene uzayacak :D
3 ten vergi 4 ten maliyet var benimde egem yayınlarının soru bankalarından her sınav en az 13 ,14 tane soru garanti:D
beyler ısletme notu sorusu olan bana maıl atarmı? 3sınıftaym artk calsmaya baslayacagm. Bıde burodan verılen sıfreyı bı turlt aktf edemedm varmı bu konuyu ıyı bılen
ben bu yıl 4'e geçtim, 3 ten de iki tane kaldı :D
Vize sınavı yaklaşıyor dogru düzgün çalışmadım çalışamıyorumda napmak lazım :D