Sıkıntı başladı :D
Printable View
Sıkıntı başladı :D
amannn hiç hatırlatma yaa ben daha nerde gireceğimi bile bilmiorum :D loto oynamak güzel de sabah kalk taa o kadar yol git kim bilir nerde pehh
ya ne bela bişey bu aöf nerden bulaştık bu zıkkıma
benim 1. sınıf dış ticaret.yarın üni de tek ders sınavım var bunu atlatabilirsem aöf de 8 ders cmtsi pazar sabah seansında karşılicak beni :D:D sanırım loto vari bi sınav olcak "fasulyeye can veren rabbim bi 40-50 verir" diyip gircem sınava :D:D
şimdiden herkese başarılar beyler :) umarım herkes diledigi puanı alabilir :)
son zamanlara kalanlara tüyolarınız var mı
böyle hap gibi yutunca şişekler çakacak :D
3 okulda giriyorum 2 si ilköğretim okulu,8 dersim var bi *** bilmiyorum napıcam ben ya offffffff
bende hazırlığım çokta çalışmadım bakalım nasıl olucak inş. halledebilirim
yine her zamanki gibi yapmayı planlıyorum son akşam çıkmış sorulara bakıp giricem.yaz okulunda zaten burdayım 2 tanede stajım var bide aöf bütlere kaldımmı mis gibi bi yaz beni bekler :D
benim kendimce bir taktiğim var onu uyguluyorum iyi kötü faydası oluyor bana...
şimdi aöf sınavlarında doğru cevapları sıklara eşit olarak dağıtmak zorundalar..sınava girmeden 2-3 üniteyi iyice çalışıyorum en kısa üniteleri tabiki :) sınava girincede ilk önce emin olduğum soruları hiç sallamadan işaretliyorum genelde 15 soru filan çözüyorum kesin emin olarak...
sonra işaretlediğim sıklardan kaç tanesi A kaç tanesi B bunları sayıyorum ve işaretlediğim sıklar içinde hangisi en az ise kalan diğer tüm boş sorularıda o sıktan işaretliyorum en kötü +4,5 soru fazladan puan geliyor :) matematikten 3 üniteye çalışıp 85 le geçtim tarihten toplam 30 üniteden 10 taneside çalışıp 80-80 geçtim :D
tavsiye ederim :D
3. mesajda serhatım yazmış :( allah rahmet eglesin mekanı cennet olsun cok özledik.. sınava girecek arkadaşlara başarılar bakalım ne yapacaz ..
allah herkese yardımcı olsun.
yarınki sınavlarda herkeze başarılar şaftım kaydı ders çalışmaktan 3.sınıf 9 dersim var 3 tanesi yarın 6 tanesi pazar olmak üzere :) allah yardımcısı olsun hepimizin...
parayı yatırmadığım için sınava giremiyorum malesef
İlk defa bu kadar stresliyim:p
Sıkıntıı :D
ÇAlışmayı bıraktım yarın olsada canını okusam sorularıınnn :D
biraktim calismayi, simdi keyif yapiyorum cay kuruyemiş falan :D
yarin ola hayrola m.k :D