vay be geçen sene bitirdim askerliği de yaptık geldik ne çabuk geçti zaman :)
Printable View
vay be geçen sene bitirdim askerliği de yaptık geldik ne çabuk geçti zaman :)
10u 20 gece falan ciktim sinavdan,heryer bomboştu herkes gitmiş 😄 sorular da harbiden zordu
Bende bugün bişey farkettim, belki geç kalmışımdır farketmekte ama gireceğim derslerin son 3 yıllık çıkmış sorularına baktım, ara sınavlar değil ama dönem sonu sınavlarında bütün şıklar eşit hepsinden 4 tane oluyor 5 demiyor
Sorular açıklansada geçtikmi kaldıkmı bi hesap yapsak
Abi lerim bişey sorucam ben im ilk senem ilk dönem ganom 1.89 2 ders hariç diğerlerini geçtim. Üsten ders almak için 2.0 mı geçmem gerekiyo yoksa sadece kalan o 2 dersi mi alıcam seneye ? Tabi şuan 2. dönem ganom belli değil.
La bunu bilmiyonmu demeyin bi tane forumda okudum bu gün farklı bişey geçtiğin kredi kadar seneye alabiliyosun vs yazmışlar kafam karıştı
Finansal tablo analizini geçersem bitiyor inşallah ne biçim bi dersdir o ya
3.sınıf işletme bölümünün soruları bi tek banamı zor geldi yoksa sizede zor geldimi?
Bi önceki sayfada bahsetmiştim abi 3. sınıftayım 6.dönem ön lisanstan geçiş yaptım 9 dersim var ilk döneme göre zor geldi pek çalışmasamda ilk dönem gibi değildi
bu dönem sorular herkesi ters köşe yaptı sanırım..e-kampüs odaklı çalışmıştım ilk defa zorladı.Bu arada diploma olayları felan 1 ayı geçiyor mu süreç ?
Bu sefer tüm soruları kasmışlar sanırım, banada zor geldi. Vizelerde 20 dakika trafik beklediğim yerde bu sefer aynı okula 2 dakikada gittim, millet girmedi sanırım sınavlara? Sizde de böyle bir durum varmı?
uzun yıllardır sınavlarda 4 eşit yada 5 eşit şık uygulaması zaten vardı. bu sene yok dediler di ama emin değilim :D
Ortalama 2.0 muhabbeti, notlarının arasında "D" harfi olanlar için uygulanır. Yani D'li notun varsa ve ortalaman 1.99 ise kalır 2.0 ise geçersin.
Aynı durum tüm dersler bittikten sonra mezun olma şartıdır. Tüm derslerin bitip ortalaman 1.99 ise ortalama yükselmesi için tekrar sınavlara girersin.
Üstten ders alma durumu ise, 1 dönemde en fazla 45 kredilik ders alabilirsin. Onda da şöyle bir şey var. 1-3, 2-4. Yani 1. sınıftan dersin varsa 3. sınıf, 2. sınıftan dersin varsa 4. sınıf dersi alamazsın.
Sınav açıklandıktan 15-20 gün sonra bağlı olduğunuz büroya gidip diplomayı alabilirsiniz.
Sonuçlar açıklanmış hayırlı olsun
Ben mezun oldum darısı sizlere :)
Harf kodlarinda hata var sanirim herkeste her derste dd yaziyordu
hesaplamayı bilenler bakabilir mi?
vize 20
final 50
not ortalaması 2.50
tek ders ne olur sonuç acaba?
Bir de benim harf notu ve ders notu yazmıyor.