Beyler 2012 ara sinav ve final sorulari cevaplari olan varmi sdece maliyet muhasebesi netten arastirdim bulamadim
Beyler 2012 ara sinav ve final sorulari cevaplari olan varmi sdece maliyet muhasebesi netten arastirdim bulamadim
Günaydın, eğer hala evden çıkmadıysanız şurdan bakabilirsiniz..
Açıköğretim e-Öğrenme Portalı
Kimlik numaranızla giriş yapıp, fakülteler bölümünden sınav sorularını seçerseniz çıkıyor
Hepinize başarılar arkadaşlar![]()
diyemedim ya la
Beyler sabahçılara Allah zihin açıklığı versin gece 12 den beri 30 dk mola verdim kafam durdu duracak ama tekrar etmem gereken 2 ders var, ezberlemem gereken çıkmış sorularda cabası![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
3.sınıf işletme maliyet muhasebesi en az 20 tane çıkmış soru geldi 4-5 saatlik çalışmayla geçtim maliyetide yarınki iki sınavıda verdikmi ver elini 4![]()
Ben bu sene hiç çalışmadım, baya yoğun bir sene oldu, nasılsa kalırım çalışmadım dedim, maliyet muhasebesini Temiz kalbimle geçmişim; Ki ismi bile korkutucu
İş Sosyal
Türk Vergi
Finansal yönetimden kalmıştım
Bu sabah İş Sosyal'den girdim, 53 yetiyodu ama yine bir hayli geçmiş yollardan soru çıkmış, bir kaçını da hafta içi çalıştığım ilkumut kitabından emin olduum sorulardı, Bunu geçtim inşallah.
Türk Verginin hem çıkmış sorularını hem de konularına hatim indirdim, Onu da geçerim ama Finansal Yönetim nedir nasıl bir şeydir hiç bi fikrim yok, 2005ten bu yana çıkmış sorulara çalışcam bugün, yoksa seneye kredi hesabı 4 defa sınava girmek...
Allah Zihin açıklığı versin sınava giren kardeşlerime...
M.Resat Simsek
2006 2011 arası bütte çıkmış sorulara çalıştım iş ve sosyal güvenlik hukuku eski sorulardan bayağı vardı.
#eksikpazar
salladım geldim...
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
sınava girdim geldim uyudum şimdi çalışmaya başıyorum tekrar. iş ve sosyal güvenlik güzeldi, genel muhasebeden çakarımhukuka giriş beklediğimden iyi geçti..
yarında türk vergi sistemi ve iktisada giriş var. totalde 3 ders verirsem 4 oluyorum inşallah.
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
Sınavları verip diplomasını alan biri olarak hepinize kolay gelsin diyorum![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Maliye politikasından çok korkuyordum çıkmış soruları çözdüğümde 14-15 lerde takılıp kalıyordum sınavda tek bir boş bil bırakmadım hepsi bildiğim yerlerden geldi o moralle diğer derslerin sorularınıda çözdüm bugünküleri kesin verdim diyebilirim yarınkilerden zaten korkmuyorum son atarımı bu gece yaptıktan sonra inşallah mezunum 1 ay sonra![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
2012- 2013 Aöf Açıköğretim Sınav Tarihleri
SINAV ADI SINAV TÜRÜ
Güz Dönemi Ara Sınavı 05 – 06 Ocak 2013
Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı 09 – 10 Şubat 2013
Bahar Dönemi Ara Sınavı 04 – 05 Mayıs 2013
Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 01 – 02 Haziran 2013
Anadolu Üniversitesi Aöf Açıköğretim Fakültesi 2012-2013 Eğitim yılı güz ve bahar dönemleri sınav tarihleri açıklandı arkadaşlar.
Her iki dönemin kayıt ve kayıt yenileme tarihlerine bakarsak Güz dönemi kayıt yenilemelerden ara sınava kadar 70 gün civarı, Bahar dönemi kayıt yenilemelerden ara sınava kadar ise 55 günlük bir ders çalışma süremiz olacak.
Ayrıca Güz dönemi ara sınav ile dönem sonu sınavı arasında 35 gün, Bahar dönemi ara sınav ile dönem sonu sınavı arasında 25 gün gibi bir zaman bulunmaktadır. Bu sebeplerle kayıt ve kayıt yenilemeleri ilk günlerde yaptırıp kitpları alıp ders çalışmaya başlamanızı öneriyorum.
Henüz bütünleme sınavları için tarihler açıklanmamakla birlikte Güz dönemi için Nisan ayında, Bahar dönemi içinse Ağustos ayında yapılacağınız tahmin etmekteyim.
alıntıdır
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
Ünite dağılımları,kitap içerikleri ve soru kalıpları nasıl hazırlandı yada hazırlancak acaba,en çok onu merak ediyorum.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)