sorular değişmesinde. g.te gelmeyelimkonu çalışarak geçilmez çnkü
ölede sçtık bölede ne farkederkiadam 1 senede 8 derse çalışmıyorsa 35 günde hiç çalışmaz
nası ama güzel dimi
![]()
Yeni uyandım beyler başlıyorum şimdi çalışmaya türkiye ekonomisi ve vergi hukuku düne göre daha rahatım 2 ders olduğu için 2 sinede çalışmıştım zaten şimdi bir tekrar ve arkasından soru çözümüyle bugünü de güzel atlatırsam şahane olacak ...
Allah hepinize zihin açıklığı versin...
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Maliye politikası yerel yönetim ve uluslar arasında da benzer sorular vardı hatta maliye politikasında çok çok fazlaydı sadece bütünlemelere çalışmayın ama geçmiş yılların final sınavlarına da göz atın sonuçta büt ve finaller aynı konuları içerdiği için final sınavlarından da soru gelebilir...
M.Kemal ATATÜRK
Bakalaım bu kervana bende 3.sınıf işletmeye kayıt olarak katılacağım allah yardım etsin hepimize![]()
tolga boşver canını sıkma yahu,geçersin elbet.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
3.sınıfı 2.kez tekrarlıyorum geçen sene vermiştim çoğunu,3'ten 2 dersim kaldı,2.sınıftan tek dersim kaldı.o da tic. huk...bunun yüzünden geçemiyorum 4'e
![]()
Murat CANTÜRK
Renpar Sigorta
info@renpar.net
sorma yahu,kitabı açıyorum bune la diyip kapatıyorum 3 yıldır,bu kadar iğrenç bi ders tic huk![]()
Murat CANTÜRK
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Oluyor öyle kredili sistem 48 le kalma durumunu ortadan kaldıracak mı bakalım ?
Bende Ticaret hukuku yüzünden kalmıştım 2. sınıfta 48 le o dersi versem 3.sınıf oluyordum tek soru ile 1 yıl kaybettim![]()
Yarınki derslerimden olan vergi hukukundan da 48 ile büte kaldım mesela yine tek soru, türkiye ekonomisinden 45 ile kaldım büte![]()
Ama bugünkülerden korkmuyorum şuan ünite okuyorum mola verdim
Bu arada şunu farkettim 1 haftadır tek kankam şuan ntv de haberleri sunan sarışın abla![]()
![]()
M.Kemal ATATÜRK
sen yanımda olsan da ilham versen azcık bana ders çalışma konusunda ne iyi olurdu be pugcudaşım![]()
Murat CANTÜRK
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Aslında bende ders çalışmayı sevmem hele tek başımaysam Allah'tan ntv deki abla yalnız bırakmıyor![]()
M.Kemal ATATÜRK
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)