2 dönem olduğu için eski dersler 2 ye bölündü. 2 farklı isimleri var artık.
Printable View
dün kayıt yenilettim 207 tl yatırdım kitaplar nasıl alınır mı yoksa yardımcı kitaplarla mı devam edelim...
4.sınıf işletmedeyim harç paramı yatırdım aöf bürosuna gittim 3 kitap verdiler 20'sinde de 2 tanesini alacaksın dediler,kimlik kartıma bandrol yapıştırıp yolladılar. Ne bir belge ne bir evrak verdiler .
ne ayak ya ?
evrak falan verilmeyecek ki ne verilmesini bekliyorsun?
bu konuyu gördüğüm iyi oldu :D ben de 2.üniversite olarak kaydımı yaptırdım uluslararası ilişkilere. vizeler 5-6 ocak olarak görünüyor ancak ne saat ne yer var. bunları nasıl öğreneceğiz ? bir de öğrenci kartı gibi bir şey veriliyor mu ? kayıt sırasında bana bir ufak kağıt parçası verdiler o kadar, kart falan yok. nasıl olacak bu işler ?
açıklanır zamanı gelince merak etme :D
sanırım spk ve denetim sıcırtcak bizi beyler :D
yardımcı kitap yokmu harbiden?
Evet vizeler 5-6 ocakta ayni kagittan banafa verdiler ustune ufak bi kagit zimbalamadilarmi?
Benim kagidima zimbalamislardi ve ogrenci kimligi tarihi yaziyodu yanlis hatirlamiyosam 25 kasim - 11 aralik tarihi arasinda alinabilcegi yaziyodu( bitis tarihini tam bilmiyorum kagit evde oldugu icin)
Saati okuluda yanlis bilmiyosam aralik gibi sistemden aciklanir heralde
Kayit yaptirdiginiz subeyi bi arayin buyuk ihtimalle haftaya cikar ogrenci kartlari hem aklinizda soru isareti kalmaz iller farkli oldugu icin belki tarihlerde farklilik olabilir yanlis bilgi vermek istemem :)
Rica ederim
bide vizelerde yanilmiyosam ilk 3 konulardan sinav olcaz finalde hepsinden supriz yasamayin :)
Valla büyük ihtimal çıkmış sorular falan işe yaramayacak bu sefer
işte o gün öldüğümüz gündür