Bilmyorum ki olm ya , evrak mevrak teslim edilmesi gerekiyormuş falan diyor Harun ?
Printable View
bandrol için son gün yok kitaplarınızı almak için büroya gittiğinizde onuda yaparlar sıkıntı yok
ben daha para yatırmadım bugun son gun dımı?
kayıt yenilenmiştir yazısını nerede gördünüz beyler
ben kayıta girdiğimde Aktif Öğrenciler Ders Ekle-Sil işlemi yapamazlar.
Tekrar giriş yapmak için tıklayınız böyle bi uyarı veriyor
ders seçtim parayı yatırdım ama tam olarak emin olamıyorm kayıdım yneilendiğine nereden bakcam
bandrol sınav günü bile alınıyordu sabah erken saatlerde aöf büroları acılıyordu yeni adetmi gelmiş son gün diye yaw
bugun normalde son gün 14 15 16sında mazeretli kayıtlar olması gerekli sanırım bunun içinde aöf bürosuna gitmek gerekebilr dilekce vermek için
imkanı olan bugun bitirsin para işini
zaten gittiğinizde büroya çoğu kitap ellerinde yok daha sonra tekrar gelin diyolar kitap almak için i zaman kısıtlaması yok
bu arada eğer bugün para yatırmazsanız geçmiş olsun şimdiden benim bi senem yandı gitti öyle mazeretsiz pertingen
ben ders seçimlerini yaptım bugünde parayı yatıracam başka bi mok yok dimi lan :D
bu arada dün bişi gördüm müjde demek için erken gibi ama muratilkumut kredili sistem için yeni soru bankası çıkarmış 20 tl fiyatı inş yeni eklenen konularda vardır :D
bu arada ders geçme kısaltmalarda bütünlemede geçti falan durumları var acaba bütünlemeler olacakmı?
İşletme 4.sınıf kitaplarından 2 tanesi eksik beyler
Avcılar büroyada gitseniz sonuç hep aynı
Gene karışıklık eksiklik hakim
bu bandrol olayını nasıl yapıcaz bilgisi olan varmı?
kayıtlarını yenileyenler otomasyon sistemine girdiklerinde üst tarafta sola doğru kayan bir yazı var "KAYDINIZ YENİLENMİŞTİR" diye.