aöf nin kendi sitesinde farklı yazıyor bunlar neyin kafasını yaşıyor kayıt yaptır ertesi gün sınav ol :D
2012-2013 Açıköğretim Kayıt ve Sınav Takvimi - Anadolu Üniversitesi
Printable View
aöf nin kendi sitesinde farklı yazıyor bunlar neyin kafasını yaşıyor kayıt yaptır ertesi gün sınav ol :D
2012-2013 Açıköğretim Kayıt ve Sınav Takvimi - Anadolu Üniversitesi
Aöf nin akademik takvimini esas alın arkadaşlar
4-5 mayıs ara sınav
1-2 haziran dönem sonu sınavı diye açıklamışlar zaten.
7 dersim var 4 er ünite. günde 1 ünite bitirsem - ki hayal - yetiştiririm. :) sınava girecek herkese başarılar diliyorum :)
aöf nin resmi sayfasına bakın arkadaşlar. yine memurlar.net saçmalıları :) onu yazan editör kör olmuş :D
akıl mantık işi değil,kalbime iniyordu valla :D kitap veren adamlar bile nisan 10a kadar tekrar gelip eksikleri alın derken bu neyin kafası ? :D
hadi yeter bu kadar kaytarmak :D kalp atışlarını dübürlerde istiyorum :D:D hehuehueh:D
başladınızmı ?
Kimseden ses çıkmadığına göre , herkes harıl harıl sınavlara çalışıyor :p
Sınavlara yakın konu canlanır merak etme :)
ben başladımda başlamaz olaydım :D borçlar hukuku ile sıkıntılarımız büyük :(
bir şey sormak istiyorum ygs den 172 puan aldım barajı geçemedim arkadaşım ısrarla açıktan bir bölüm okuyabilirsin diyo gerçekten 172 puan la açıktan okuyabileceğim bir bölüm varmı
Cuma gidip eksik kitaplarımı ve Murat 'ın kitabını aldım, içine çok az özette eklemişler geçen dönemden farklı olarak. Ama yeterli olmaz devletin kitaplarından konu okumak zorundayız yine :(
Önce bir sakin ol :) Daha Eylül 'e Ekim 'e çok var :)
Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi 'nin kendi sitesinden bakabilirsin.
Yarın Allahın izniyle çalışmaya başlıyorum yarım dönem de bitsin de askere gidelim .