ya bu derslerin konularına nerden bakıyoruz e öğrenme açılmıyor bende sizde açılıyor mu acaba ?
Printable View
ya bu derslerin konularına nerden bakıyoruz e öğrenme açılmıyor bende sizde açılıyor mu acaba ?
offf daha hiç bi kitabımı almadım ya
Sisteme giriş yaparken sistemde kaydınız bulunamadı diyo.
Herkesdemi böyle yoksa benim kayıt mı sorunlu? Kayıt yenilemede sorunda yok
http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Docum...ersListesi.pdf
Link aktif şu an :)
ben şu kitapları alayımda hayırlısıyla bi başlayım artık....bu arada sınav yerlerimin hepsi b.evlerde ilk kez tek bi semtte sınava giricem :D
Arkadaşlar akıllı telefon bilgisayarı olanlar TRT okuldaki ders anlatım videolarından çalışabilir.
Bende telefonuma yükledim gece yatmadan izliyorum :D
İki sene üst üste kalınca atılma durumu doğru mu ?
atılma yok ama askere alma durumları oluyo , diken üstündeyim mesela ben bu sene
http://img7.imageshack.us/img7/9427/adszvaik.png
Yapcağınız işin...
Haftasonuna hazirlanan kac kisiyiz?
Havalar isindi
1haftadir duraksiz calisiyorum
Haftasonuda dahil evden cikmadim cikamadim
Sanirim yusuflama dedikleri bu olsa gerek
Son sene son duzluk
Hayatin ciGisini degistircek son 1bucuk ay
Kesinlille evden cikmiycam bundan sonrada
Vizeleri elimden geldigince.80-100 araliginda tutcam
Final cok kasintili gecicek yoksa
Simdiden yoldaslara basarilar
tüm arkadaşlara başarılar bende 2 haftadır resmen yardırıyorum hiç dışarı çıkmadım
Bir gram çalışmadım yine.. İnş. ilk dönem gibi olur :)
Bol bol dua edecez napalım.. (:
Herkese allah zihin açıklığı versin.
Bu konudan birşey danışmak istiyorum yeni konu açmadan.
Myo okuyorum ben bir yandan da açıktan 4 senelik okuyacağım kısmetse. En kolayı işletme galiba işletme düşünüyorum.
Kayıt tarihleri ne zaman oluyor internetten eski senelerinki yazıyor eylül falan, her sene aynı mı olur? Kaçırmayayım kayıt tarihlerini. Geçen seneden kayıt yapmadığıma pişmanım zaten.
ben calisma ekonomisini secerdim :rolleyes:
İşletme Fakültesi
İşletme Lisans Programı
Konaklama İşletmeciliği Lisans Programı
İktisat Fakültesi
Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Lisans Programı
İktisat Lisans Programı
Kamu Yönetimi Lisans Programı
Maliye Lisans Programı
Uluslararası İlişkiler Lisans Programı
2012-2013 Açıköğretim Kayıt Takvimi - Anadolu Üniversitesi
Burada güncel tarihler var, pek değişmiyor her yıl aynı gibi.
http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Docum...ersListesi.pdf
Buradan da ders listelerini inceleyebilirsiniz, sayısal-sözel hangilerine yatkınlığınız varsa kendiniz seçersiniz :)
O da olabilir abi illa işletme olacak diye kısıtlamadım kendimi, çok ta zor olamaz heralde. Zaten aöf'e, keşke daha önceden kaydımı yaptırsaydım şimdiye biterdi pişmanlığını yaşamamak için kaydolucam. çünkü myo'dan dgs ile 4 yıllığa geçiş için de uğraşacağım. Kenarda bulunsun yani. Olurda düzgün bir staj yerinde dikiş tutturursam 15 ay askerlik süresi kasabilir. Açıkçası kısa dönem askerlik için diyeyim.
Sınavı 4 5 mayıs diye biliyorum, niyeyse 2 hafta sonra diye biliyorum :) meğer 3 5 gün sonraymış :)