Sinav icin ayni gun 250 km gidip geliyorum![]()
eylul/ekım'de olan kayıdı kacırdım ve 1.dönem kayıt olamadım yurt dısında olduğum için . 2. döneme kayıt yaptırıcam nezaman yaptırabılırım ?
sınav giriş belli,harf aralıkları belli değil.. ne güzel ona göre çalışıcaktım olmadı bu![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
bir hort yapalım bu hafta sınav varaz önce açtım kitabı çalışmak için ama olmuyor ya almıyor kafam
![]()
tabi ya ...
uluslararası ilişkiler 4. sınıfım. yeni bölüm olduğu için önceden çıkmış soruları yoksallamasyon yapıp çıkıyoruz sınavı
![]()
Barış
gene mi güncellendi bu konu![]()
ALlah belasını versın su aof nın işletme kadar salak bıbolum olamaz sımdı fınansal yonetıme calıstım hıcbırsey anlamadım bıtse de kurtulsam
İşletme Aöf bitirdim. Şimdi Adalet'e başladım. Çalışmadan gireceğim bakalım nolacak. Herkesin gazası mübare olsun şimdiden.
Ben bu akşam ufaktan çalışmaya başladım bi haftada tamamlanır umarım.İki sınavımı da zeytinburnu vermişler. Valla bıktım artık uzakta sınava girmekten.
kayit yenileme sinav zamani su konu hortlamasa okuldan haberim olmuycak valla![]()
hortlatanlar nerde ve nereye yasatiliyorsaniz![]()
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
valla geçen sene full avcılar vermişlerdi çok sövdüm şimdi full bahçelievler dua ediyorum![]()
Livestrong
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)