Sizlere birkaç soru sormak istiyorum. Ben şimdi 1. sınıfım geçen dönemki 2. sınavlara girmedim. Ne olacak yapmam gereken varmı? KAyıt yenilemek için ne kadar para yatıracağım ve internetten yapabileceğim birşey varmıdır?
Teşekkürler :)
Printable View
Sizlere birkaç soru sormak istiyorum. Ben şimdi 1. sınıfım geçen dönemki 2. sınavlara girmedim. Ne olacak yapmam gereken varmı? KAyıt yenilemek için ne kadar para yatıracağım ve internetten yapabileceğim birşey varmıdır?
Teşekkürler :)
3üncü sınıftan alttan bir tane FF dersim varmış. Bu dönem sadece onu aldırıyor başka ders aldırmıyor bana 4'ten neden böyle yapıyor bu salak sistem.
1.sınıfım, 1 dönemi sorunsuz geçtim, bankaya sadece harç parasını mı yatırıcam ?
Eksta yapılacak bir şey var mı ?
Benim de bu dönem tek dersim var 19 yada 20 nisanda sınava gireceğim, geçen dönem kayıt yaptırmamıştım. Bu arada 8. senem, Türkiye Ekonomisi dersimi verince mezun olabilirim değil mi? 5 kredi yazmışlar bu dersi verince bana sağlayacağı kredi puanımı oluyor? Aşağıdaki geçmiş dönem bilgilerinin bi önemi var mı? Eski sisteme göre düşünürsek yine 50 ve üzerimi not almam gerekecek yoksa yeni sistemde azda not alsam geçmemi sağlayacak mı? Valla çorba ettim ama bilen biri rica etsem bi bilgi verirse kafamda ki soru işaretleri netleşecek, teşekkürler şimdiden..
http://i.hizliresim.com/eaAzJd.jpg
az önce kayıt yenilemeden geldim 231 tl yatırdım ... kurtulmak istiyorum bi tarafına bilmem ne yaptığımın okulundan...
Arkadaşlar, Bir dersten 8 konu var.
Güz döneminde ilk 4 konu , bahar döneminde diğer 4 konudan mı sorumlu olacağız?
Kitapları almaya gittim acayip sıra vardı.Geri döndüm bende.İpini koparan kitap almaya gitmiş. :ofk:
büroya gitmeye gerek yoktu dimi
ilk önce ogrencikayıtanadoluedu.tr adresinden derslerinizi ekleyin. Orda ne kadar para yatıracağınız çıkar , sonra vakıf bank atm lerinden hangisi size yakınsa gidin atmden paranızı yatırın. kitap alacaklar veya öğrenci pasosu alacaklar bürolara gidipkitap veya paso alacak onun dışında bürolara gitmeye gerek kalmadı.
bu arada son günlere bırakırsanız bürolar kalabalık oluyor.
Son olarak şu benim soruyada bi cvp verin. :)
ben kamu yönetimi okuyorum o derslerin bütün konularından mı sorumluyuz yoksa, güz döneminde yarı konu bahar döneminde de herkonudan mıydı?
abi 1-4 vize, 1-8 final
sorumluluk ünitelerine burdan da bakabilirsin
http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Docum...ersListesi.pdf
işletme son sınıf. Tek derse 190 TL verdim :/
yaa birşey sormak istiyorum şimdi bu dönem internetten kayıt yeniledim ancak parayı yatırmayıp gelecek sene yatırma gibi şansım var mı yani sınavlara girebiliyormuyum para yatırmadan?