ayrancı anadolu pazar salih alptekin güzel oldu :)
Printable View
ayrancı anadolu pazar salih alptekin güzel oldu :)
Okul bitti bitecek hala ilkokuldan yukarı çıkamadık ya bende üniversitede girmek istiyorum benim neyim eksik bende nişantaşı çocuğuyum ya :D
su konudan nefret edıyorumm
Gecen dönem mezun oldum öyle bir rahatlık geldiki gidip diplomayı almadım daha başarılar arkadaslar calısın biraz efsane rahatlıyor insan :)
maltepe ticaret meslek ve güzin dinçkok okulunda sınava giricekler varmı arkadaşlar
Dikmen taraflarını nerdeyse hiç bilmiyorum..Dikmen Anadolu Sağlık Meslek lisesine nası gidebilirim batıkentden ? Kızılaya gitsem ordan herhangi bir otobüs önünden geçermi ?
Dikmen, Atatürk sitesi dolmuşları geçer. Merkez caminin hemen arkasında. Güvenparktan kalkar, Atatürk bulvarından da Atatürk sitesi halk otobüslerine binersin yakın bir yerde durak var orada inersin.
Eski adı Dikmen Lisesi, bu okuldan mezun oldum, ne zaman anadolu sağlık meslek lisesi olmuş yeni duydum, 4 yıldır uğramadım oraya :)
Yeni derslerde veya bahar sınavlarında derslerin hangi ünitelerinden sorumlu oluyoruz. Yani 10 üniteli bir dersin tamamından mı soru çıkıyor yoksa atıyorum ilk 5 üniteden mi? nasıl öğrenebiliriz.
Sınav bu haftaymış yahu,mayısın ilk haftası sanıyordum ben. :(
Hiç elimde soru bankası filanda yok önerileriniz nedir arkadaşlar ?
su konuyu gorunce daral gelıyo yemın ederımmmm :(
Kaç yıldır şu konuya yazıyorum herkes mezun oldu bir ben olamadım hıaa... :D