3 dersten geçsem yeterdi ya 2 de kurtarır hadi bilemedin bari 1 dersten geçerim inş :D :D
Printable View
3 dersten geçsem yeterdi ya 2 de kurtarır hadi bilemedin bari 1 dersten geçerim inş :D :D
27 Şubat'ta ilk yaptırdığım tecilin süresi doluyor. Şu an AÖF'e kayıtlıyım. Otomatik olarak tecil ediliyor mu yoksa bir işlem filan yapmam gerekiyor mu?
İngilizce bu sefer bayağı kolaydı. Sosyoloji Fotoğraf kültürü derslerinde konuşulan her şıktan 4 tane olayını denedim. İngilizcem fena sayılmaz ilk sınavda 90 almıştım ( Lise Yabancı dil bölümü mezunuyum) hiç o şık olayını kasmadan tüm soruları bilgim dahilinde yaptım. Sadece a şıkkı 5 tane çıktı o da sonradan dank etti yanlış seçeneği seçmişim :D
Apandisit muhabbetine perşembe hastaneye yattım 2 operasyon filan geçirdim hala hastanedeyim. Haliyle finalde yalan oldu vizelerde fena değildi 50 60 civarı.
varmıdır bi yol yordam bu konuda
Diğer bölümleri bilmiyorum ama İşletme kolay.. Özellikle yeni sistem ile baya baya basitleşti dersleri geçmek. Ben sınav günü sabahı sınav giriş belgesi alıp hangi sınava gireceğimi (Derslerin adını bile) bilmeden giriyorum sınavlara. Şu ana kadar sıkıntı yaşamadım..
Ya ben bir arkadaşımın aklına uyup Kamu Yönetimi bölümün kaydoldum kısmetse bitecek bu sene. Neden İşletme değil kamu yönetimi hala bilmiyorum. :)
şu sallayarak geçenlere hem hayret ediyorum, hem imreniyorum
sorular açıklanmış son 2 dersim kalmıştı. Sermayeden 70-75 civarı girişimcilikten de 85-90 civarı bekliyorum. Ben mezunum darısı başınıza arkadaşlar sırada askerlik var :)
Ben çalışınca 30'dan fazla not alamıyorum :D Ama soruları okuyup mantık çerçevesinde sallayınca en kötü 50 alıyorum :D :D :D