Maliyet yönetimi kazıkmıydı, banamı öyle geldi
Printable View
Maliyet yönetimi kazıkmıydı, banamı öyle geldi
yıllardır farklı bölümlerde aöf sınavlarına giriyorum, ama hatırladığım en zoru bu sınavdı
Yedin bizi borçlar hukuku.
Maliyet yönetimi zordu birde işlem çıkmadı hiç yeni konudan ben hep işlem çalışmıştım :(
İngilizce 4 için tüyo var mı napmak lazım :/
Ya bu nedir küçük çamlıcadan acıbademe inmem 1 saat 40 dakka sürdü ben hayatımda böyle birşey görmedim yuh ya her türlü kestirmeyi falanda dibine kadar kullandım yani delirdim resmen sokucam sınavınada lanet olsun bu insanlara ya
Türkiye ekonomisi'nden çıktım bende bugün berbat bi sınavdı..
Görsel kültür denen saçma bi ders,iyi kastı.. Sınava giderken ayrı stres,çıkarken ayrı stres..
Berbat'tı hepsi...
Temel Bilgi Teknolojileri ile İnsan Hakları ve Kamu Özgürlükleri derslerinde direk bilgi sormuşlar yani. Fena zorlamışlar soruları.
Yarın bana Siyasi Düşünceler Tarihi var. Beni de kara düşünceler aldı. :D
Hiç ders çalışmam, okumam ve dersler hakkında ufacık bir fikrim bile yoktur. Ha mantık yürüte yürüte ite kaka verdim çoğu dersi. ve son 4 dersim vardı bu dönem ilk sınavdan 50 - 25 - 50 - 25 gibi puanlar almıştım. Güz dönemine bıraktığım 2 dersim var ve onlarıda verip mezun olurum diye düşünmüştüm.
Mokunu çıkarmışlar resmen.
Soru: bilmemne kaç yılında imzalandı
şıklar ; 1941 - 1942 - 1943 - 1944
Bunun gibi kaçtane soru vardı.
Sallasan sallanmaz atsan atılmaz. Kasıt var resmen kasıt.
Zengin ettim anasını sattımının aöfesini Bahar dönemine kadar sarktı bizim mezuniyet hayalleri.
Aynen anlamsiz bir zorluk vardi, hele bir tanesinde dersin adini unuttum feminizmle ilgili arka arkaya 4 soru birden vardi sanki 8 unite degilde sadece feminizm konusundan final oluyormusuz gibiydi kim ne amacla hazirladiysa artik :)
:confused: herkes isyanda :confused:
Alıntı:
Bu kadar niye kasıyorlar anlamiyorum.Sanki tıp okuyoruz.Birakinda mezun olalim.siz bizden bizde sizden kurtulalim.
Beğen · Yanıtla · 17 · 4 saat önce
Türkiye ekonomisi çok zordu hep en karışık unitelerden sormuşlar o kadar çalıştım kitaptan soruların cevabını bulamıyorum yok böyle birşey delirdim yaaa...
Beğen · Yanıtla · 13 · yaklaşık bir saat önce
11 Yanıtı Gizle
Haklsın acayp sorular vardı... Tuhaf tuhaf
Beğen · 1 · yaklaşık bir saat önce
Aynen yaa bitane çalıştğm sorulardan gelmez mi nsl sorulardı öyle oysa ne çok çalşmştm bu derse apışıp kaldm
Beğen · 3 · yaklaşık bir saat önce
aynen kendi kitabına çalıştım egem yayınları karacan yayınları özetlerine çalıştım sorularını çözdüm birde bunların dışında dershaneden bu dersi alıyorum ama sordukları soruların bitanesi bile yok neresinden sordularsa artık kitabın
bu dolar falan bozdurma sorusunun cevab neydi arkadaşlar
cok ayrıntılı sormuslar..
dolar sorusu konvertbl dı galıba öyle hatırlıyorum
Beğen · 58 dakika önce
Kadir BLc Dünyada en çok yatırım yapılan ülkeyi sormuşlar A.B.D. olacak
OECD ülkeleri arasında 2011 yılında en çok yabancı turist çeken ülkeyi sormuşlar TÜRKİYE olacak
kar-zarar sistemine göre çalışan bankayı sormuş KATILIM bankaları olacak
Beğen · 45 dakika önce
Emre Demir Konvertbl , Tam Dolarizasyn , Türkiye , Bankaların Sayısı artmıştır , yüksek insani gelişmişlik vardır , İzmir aydın demır yolu , Fizyokrasi , KAtılım bankası , vs vs..
Arkadaşlar kusura bakmayın ama sizleri anlamıyorum. Türkiye ekonomisi ders sınavı gayet basitti. Nasıl oluyorda kitapta göremiyorsunuz.Yapmayın lütfen biraz gerçekçi olun. Sadece 1 kez okuyan biri o kitabı 45-50 si garanti cepteydi. Cevapları yazdım size isteyenler sayfa numarasına kadar yazabilirim. Çalışmazsanız adam akıllı öyle dökülürsünüz. Gayet basitti ! siz üniversite 4. sınıf öğrencisiyseniz bu soruları adınız gibi bilirdiniz ! Ben gerçekçi konuşuyorum sadece.. cevapların bazılarını yazdım yukarıda açın bakın kıtaptan hepsi kapak gibi ortada kimse kusura bakmasın
Beğen · 2 · 41 dakika önce
Fahri Ciğerci zor du malesef
Beğen · 22 dakika önce
gerçekten zordu valla
Benim Türkiye ekonomisi sınavım iyi geçti ama burdaki yorumları okuduktan sonra acaba benımde kotu geçtide benmı farkında değilim diye düşünüyorum.
Asıl zor olan Finansal tablolar analizi hiç bir şey anlamıyorm okuduğumdan
Sabah orgut kurami vardi. Sorulari hazirlayana tebriklerimi ilettim. Yuklenmisler ilk 4 uniteye onun siniriyle bildigim sorularida yanlis yapmisim boyle sacma sapan bi ders yok yorum yapsan yapilmaz sallasan sallanmaz. Gecen sene sinavdan oh be ne kolaydi diyip cikmistim sonuc, vize 15 final 5. Bu senede soru hazirlayanin gazabina ugradim insallah gecerim.Turkiye ekonomisi ile ingilizce4 iyi gecti benimde ama simdi siz kotu diyince acaba suprizmi olur diye dusunuyorum :)
Alın bendende o kadar yarınki bu finansal tablo analizi sınavı yedi bitirdi beni karma karışık bir ders bu neditr ya....
herkes zorlandığına göre aöfe para lazım heralde başka mantığı yok