Arkadaşlar unutulmasın 22 mart sonAlıntı:
Ders Ekle-Sil işleminiz başarıyla gerçekleşmiştir.
Printable View
Arkadaşlar unutulmasın 22 mart sonAlıntı:
Ders Ekle-Sil işleminiz başarıyla gerçekleşmiştir.
internet başvurusu ve banka harç yatırdıktan sonra büro'ya da gidilcek mi :)
2012-2013 öğretim yılında yeni kayıt yaptıran öğrenciler ders ekle-sil işlemi yapamazlar. Kayıt yenileme bedelini bankaya yatırarak kaydınızı yeniletebilirsiniz.
Diye bir yazı çıktı karşıma . Bu sene kayıt yaptıranlara duyrulur. 205 lira mıydı ücreti
Kayıt yenileme yapayım dedim ,güvenlik kodu istiyorlar giriyorum ekranda verdikleri rakamları ve harfleri doğru olduğu halde yanlış diyor değiştiriyor giremedim bir türlü .
o yazı banada çıktı şimdi 205 liralık harcı yatırdıktan sonra tekrardan büro ya gitmek gerekicekmi ?
üstten nasıl ders alcaz bende sadece 27 kredilik ders var toplamda
Alt tarafta ders isimleri ve sağ tarafında EKLE seçeneği olanlar var ekstradan alabileceğiniz.
oyhhss.. dersler bi ürpertti :)
dershaneyide bıraktım :D miss miss. :)
Kayıt tamam.
192,73 tl yide yatırdıkmı tamamdır.
Uluslararası kamu maliyesi,Mahalli idareler maliyesi diye ders eklenmiş bana yahu,toplamda 5 dersim oldu şansımı bafileyim.Bu dersler hakkında bilgisi olan varmı.Kolay mı ? Zor mu ?
2012-2013 Bahar Döneminde Alacağınız Dersler:
1. HUK108U İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU
2. FİN202U FİNANSAL YÖNETİM 2
3. SOS110U ÖRGÜTSEL DAVRANIŞ
4. İŞL302U ÖRGÜT KURAMI
5. İNG302U İNGİLİZCE 2
6. MUH302U MALİYET YÖNETİMİ
7. HUK212U TİCARET HUKUKU 2
8. PZL304U PAZARLAMA İLETİŞİMİ
bu derselerin hangisi nedir kolaydır zordur ?
arkadaşlar kayıt yenilemede başıma şöyle bir durum geldi şuan 2.sınıftayım 1.sınıfa kredili sistemde eklenmiş bir dersi bu dönem benim listeme eklemişler bu nasıl saçmalıktır. Geçen sene 1.sınıfı eksiksiz bitirip 2.sınıfa geçtim buna itiraz edebiliyormuyum yoksa seve seve o dersi görecekmiyim.
butun derslerı alınca 246.61tl tuttu masallahhh
FİNANSAL YÖNETİM 2
FİNANSAL TABLOLAR ANALİZİ
STRATEJİK YÖNETİM 2
3 DERS 15 KREDİ 209,94 TL RAKAM ÇIKDI
ders'de ekleme yapılamıyor nasıl ortalamayı 2 yapacaz 3 dersle muamma
dersane şart galiba :)
Kayıt Yenileme Bedeli: 213,15 TL kitlediler http://img.donanimhaber.com/upfiles/smiley/naughty.gif
1. İŞL406U STRATEJİK YÖNETİM 2
2. FİN202U FİNANSAL YÖNETİM 2
3. SOS110U ÖRGÜTSEL DAVRANIŞ
4. FİN402U FİNANSAL TABLOLAR ANALİZİ
5. İKT402U TÜRKİYE EKONOMİSİ
6. İŞL402U İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ
7. PZL402U KÜRESEL PAZARLAMA
sabah çıktım kartalda bağlı oldgum büronun aşağısında vakıf banka 203 lira mı ne bayıldım.
makbuzla aöf büroya gittim.2 kitap verdiler oradan kadıköy büroya geçtim 3 kitapda oradan aldım. insan kaynakları kitabı şuan yok galiba.sabah 8 gibi kalktım öğle 1 gibi eve geldim kısaca.