bunu ben hep deniyorum evet ama doğru düzgün sonuçlar hiç gelmedi demekki atarken usturuplu atmak lazım:D:D:D
Printable View
ben 2 hafta kadar çalışıyorum en yüksek 50 alıyorum.. Millet son gün çıkmış sorulara bakıyorm 50 alıyorum diyo :S bende bi sorun var valla :S:S:S
genel not ortalamanız kaç arkadaşlar ?
kötü vallahi :) Konuyu güncellediğin iyi oldu. Hafta içi biraz çalışim :)
Sınav yerleri açıklanmış.
benim ortalamam 1.68 olduğundan bi türlü geçemiyorum yükseltmek gerekiyor. çalışıyoruz bakalım
Okul dağın tepesinde, felaket kar var fakat kar lastiği yok :D
ilk defa semtimde sınava gireceğim. 2 sokak ötede ne kadar mutluyum )
Yarın nasıl gidecez bakalım allah yardimcimiz olsun
herkese bol şans :D
ya bu hiç çalışmadan geçiyorum diyenler ve son 1 2 gün çalışıp geçenler nasıl geçiyor aq ? 1 haftadır çalışıyorum bi *** yapamadım aq deneme sınavlarında anlamıyorum ya
Son 1 hafta kala çalışıp geçmeye çalışanlardanım bende :D ortalayı nasıl tutturuyosam onla geçtim hep :D :hahaha:
Bu sene sıçtık notlar çok fena bakalım nolucak halimiz. Çan kalkmadıysa bi şansımız var. Yarın görücez çanı giriyo mu girmiyo mu? :hahaha:
Beyler cumartesi pazar sınavlarımı kaçırıcam giremicem. İlk vizelerim yanıcak finalleri de öyle diyelim. Bu ikinci kayıtım İşletme 3 sınıfa. Burda bir sınır var mı yoksa 29 yaşına kadar istediğimiz kadar kayıt yenileyebiliyormuyuz? Merak ettim, bilen yardımcı olabilir mi.
Herkeze başarılar ..
sınava giren, görevli olan herkese başarılı bir haftasonu dilerim.
maliyet muhasebesiyle hukukun temel kavramları ne zordu arkadaş. salladım çıktım :D