Kayıt yenilemen gerekiyor. Aktif gözükmen lazım yoksa tecilin bozuluyor.
Printable View
Murat yayınlarına çalışıyorum gayet güzel açıklamalı ve konu anlatımlı güncel kitapları alın arkadaşlar..
Bölümüm Kamu Yönetimi..
2 derse 281 tl verdim la , 20 derse 205 veriyorduk
kesin bilgimi askerlik şubesi bozulmaz diyor ama baştan salma konuştu
2 ders için o kadar para vermek koydu biraz
Gittim yaptırdım teşekkür ederim :)
Yok Abicim bulamadım sabah erkenden kalktım gittim saat 7,00 da merkezdeydim sonra 8.30 da açılmasını bekledim çok basit bir işlem oldu kağıtı verdim çıktım.
O kadar b*ktan bir sebep yok yere bir imza atmak için gittik. Sistemden yapılabilecek birşey..
Bugün gittim transcript vermeye büroya. Büro 8.30 da açılıyor ben 8 de oradaydım. Gelenler içeri girme sırası yapmışlar kağıda yazıp 127. kişiydim içeriden sırayı 138. olarak aldım 11 kişi kaynak yapmış :) 12'ye doğru çıktım bürodan. Ama anlamadığım 2017 senesinde sadece bir kağıt götürmek için büroya gitmek çok saçma değil mi? Kağıdı almıyorlar bile tarayıp iade ediyorlar. Aöf sistemine bir dosya yükleme alanı oluşturulsa e-devletten indirdiğimiz pdf i oraya yüklesek yada mail ile göndersek daha kolay olmaz mıydı? Bu şekilde hem öğrencilere hem de büro çalışanlarına büyük eziyet oluyor doğrusu bugün gördüğüm çalışanlar baya bunalmıştı yani
On lisanstan mezun olup dgs sinavina girip sacma sapan bir puan alarak aof acik ogretim bolumlerini tercih yaptim 10 15 sayfa gerideki yorumlari okudum yapilmsdi gereken vs Tavsiyesi olan varmidir
Uluslararası İlişkiler okuyan yada mezun olan varsa ders seçimi konusunda birkaç sorum olacak :)
bugün büroya gidip transkripti verdim işlem yapıldı. 1-2 saat sonra aöften mesaj geldi. Mesajı almayan varsa mesajda " Not durum belgenizi büroya götürmeden öğrenci sayfanızdan sisteme yükleyebilirsiniz " yazıyor.
Bu sistemden diplomayı tanıtan var mı gitmeden yapılıyormuş ama bende resim yüklenemedi bir türlü :S
Öğrenci girişi yapabilen varmı ders seçimini yaptım tekrar konturol etmek istiyorum giremiyorum kafayı yedim.
şimdi internet üzerinden not durumunu yükledim ama halen pasif görünüyor ve ders ekle sil yaptırmıyor sistem biraz vakit mi geçmesi gerekiyor acaba ?