Ben bugün yaptım çok şükür kurtuldum. Darısı yapamayan arkadaşlara inşallah..
Printable View
Ben bugün yaptım çok şükür kurtuldum. Darısı yapamayan arkadaşlara inşallah..
Dgs kaydı için anadolu.edu.tr den akademik takvimi takip edin. Bugün kayıt yok arkadaşlar.
Dgs için kayıt tarihleri arasında internetten başvuru yapıyosunuz. Çıktısını alıp gerekli evrakları topluyorsunuz. Gerekli evraklar çıktısını aldığınız kağıtta yazıyor. Sonra harcı yatırıp büroya gelmeniz gerekiyor.
Bugun acikladikar 10-13 ekim arasi kayit tarihleri
kayıt için siteye girdim kırmızıyla işaretlediğim yere tıklayamıyorum
https://i.hizliresim.com/POkav7.jpg
Arkadaşlar hala pasif gözüküyor kayıt yenilemem, illaki büroyamı gitmem gerekli ?
Kamu Yönetimi okuyan varmı ?
Açıköğretim değilde, okulla herhangi sebeple kopan, okulla ilişkiği kesilen insanlara af geliyordu. O konuyla alakalı bilgisi olan varmı?
Kadiköy AÖF bürosunun önünden geçtim de kuyruk Fikirtepe-Murat sinemasının önüne kadardı :D
Vay a** saat 6 da geldim yinede sıra sizin ben yapacağınız işin ülkede bi tane doğru çalışan kurum yok ...
Bugün kartala gittim saat 9:30 da. büronun olduğu binanın etrafı sarılıydı resmen sırayla. Yarın da devam edicekmiş sanırım DGS kayıtları. Mazeret vs gerekmeden kayıt yaptırırsın dedi AÖF de çalışan Cenk abimiz :D Sabah 5 gibi pusuya yatıcam artık yapacak birşey yok.
Bende kadikoydeki sirayi gorunce yarin sabahtan gitme karari aldim icerisi ayri disarisi apayri bi kalabalikti. Yarin sabah 6.30 gibi gidicem bende