sınavda bi güzel salladım bildiin sayısal lotosonra çıktım yolda milli piyango cu nimet ablayı gördüm
dedim bide burda sallıyayaım tam kolon sayısal oynadım bide piyango bileti aldım geldim eve
bakalım hayırlısı
sınavda bi güzel salladım bildiin sayısal lotosonra çıktım yolda milli piyango cu nimet ablayı gördüm
dedim bide burda sallıyayaım tam kolon sayısal oynadım bide piyango bileti aldım geldim eve
bakalım hayırlısı
sınavda olayı abartmslar diyenler var arkadaşlar ne durumdasınız![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
tadını kacırdılar iyice haa. Ulan bu acıkogretim az daha kolay sorun ya da az soru sorun. sıkıldım bea sınavda. 160 soru gına geldı![]()
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
geçmiş yıllardan pek rastlamadım. hatta hiç rastlamadım desem yeridir. büt'e kalır benim iş. 3. sınıf işletme
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
ya bu hukuk ne kıl bi dersmiş kolay kolay diorduk acaip terimli sorular bunalttı resmen![]()
aynen valla hukuk çok kastı biraz daha kolay soramıyorlar sanki
Bizim 2.30 da sınav Allah yardımcımız olsun![]()
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
Fena babalara geldim yahu,Para teorisini abartmışlar :@ bi 12 doğru çıksa yetiyo gerçi ama hiç ummuyorum![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
abi 20 kişilik sınıfta 4 erkektik diğerleri dişisınav iptal
heleki bi tanesi vardı artık boynuma ağrılar girmişti kafayı çevirmekten
tabi ya ...
bu sefer sınavı acayip kasmışlar maaşallah...... cıkmıs sorulara calısmıstım hemen hemen hiç cıkmadı desem yeridir.... yalan olduk.....zaten sınav yerim cıkmış taaa türközüne git git bitmiyor.....moral sıfır oldu.... yarına bakacaz artık
![]()
![]()
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
yaa sınawın zorluu osu busu her neyse sorun deılde her sınawda anasının nıkahına gıdıom bnm ewın dıbınde bı yer nıe wermıorlarda 1 saatlık yola werıorlar sınaw gırıs yerını gercekten anlam weremıom bı kere tam waktınde gıtmıs deılım arkadas yaa 1 saat onceden cıkıom gene yetısemıom gene yetısemıom we gazlıarak gıdıom..
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
kesinlikle katılıyorum....merkezi yerler olsun diye büroyu cebeci sectik garip garip yerlere yolluyor.....Etimesgutda oturuyorum bana cıkan yer ta Türközü.....yol tam 1,5 saat otobüs dolmuşla....arabayı sattık tabi alışmışız ne dolmuşu biliyoz ne otobüsü ne gider oraya bilmiyoz....zor bela gittim ama bi dünya sövdüm büroya... Allah gercekten dolmuş ; otobüsle sınava yetişmeye çalışanlara yardımcı olsun....Çok zor bişeymiş bugün anladım
![]()
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)