Sınava anasının nikahına yer veriyolar 1 saat trafikten sonra bide mahalle arasındaki ilk okulu arıyosun, hadi ilk okulu buldun afedersiniz s.k gibi yerde park yeri arıyosunuz. park yerini buldun daha 2 ay önce telefonla girdiğin sınava telefon yasak diyolar millet kantinciye veriyo 1 tl ye kantincinin önünde 50 metre kuyruk.. gi arabaya geri telefonu koy zar zor bulduğun 4 sokak öteye geri gel. sonra 1.85 boy 90 kiloyla git ayakları sabit durmayan ilk okul sırasına sığmaya çalış 20 dakka gecikip sınavları geç. ben bunların yapaacağı sisteminde açık öğretiminde ta .... lanet olsun..
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
aynen 4.sınıf ısletme ılk gun soruları hep gecmıs yıllardan geldı hepsını verdım gıbı yarında bole devam eder ınsallah bıter artık okul![]()
Hani ömür boyu Muş'un Köyünden dışarı çıkmamış bir adam, istanbula gelip, bir anda boğaz köprüsünden denizi görüp de şaşkın şaşkın bakar ya...
Öyle bakakaldım yemin ediyorum sorulara![]()
Bende arkadaşımı götürdüm millet sınava mı geliyor podyumama çıkıyor fuara arabasınımı getiriyor anlamadım.![]()
O kadar detaylı çalışmama rağmen sorular hep yabancıydı
1000 kere tekrar ettiğimiz komple kitap ve sorular tamamen mındar
Soru sorma stilleri gerçekten inanılmazlaşmış
Kasparov olsa kasılırdır arkadaş![]()
Neyseki vizelerim iyi benimde
Bunlardanda 50-60 alırım gibi ama kafa rahat geçmek varken şüpheli notları beklemek çok canımı sıkıcak..
Sadece Muhasebe kolaydı - Hukuk kolay dedik oda gırtlakladı
kimse verim alamadı bu sınavdan cidden sorular kazıktı ..
RACE WERKS
Kesinlikle amaçları büte kalmamız olmuş
Vizedeki basitti.Azda konu içeriyordu
Finalde her dersten yaklaşık 20 ünite oldu sorular zorlaştı nasıl bir mantık anlamadım...
Açıkcası çok zorlandım çokkkkk
Abartmıslar ya iktisat özellikle grafik hep sorular sonumuz hayrolsun sayısala devam
maltepede girdim sınava okul otoparkında yer arıyordum baktım bi yerden el isareti geldi gel die yanastım bi araba ileri kayıyo saolsun bi arkadas yer verdi aracı soktum sonra tanıstıkkı tech üyesiymiş kendiside tanımıs aracı seviyorum bu forumu![]()
beyler bi sorum olacak ben şimdi 1.sınıf öğrencisiyim büyük bi ihtimallede kaldım gibi görünüyor
bu yıl beni askere çağırırlarmı![]()
tabi ya ...
bugün yönetim maliyet ve tvs den girdim aöf yine ters köşe yaptı cıkmıs sorular cıkmıyor artık sanırım![]()
1 gecede ne tvs öğrenilir ne de finansal yönetim saldım gitti. önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
sorular cidden kazıktı :S
3.sınıf işletme okuyorum , son 6 yılın çıkmış sorularını sular seller gibi ezberledim özelliklede hukuk tan hemen hemen hiç soru çıkmadı hep farklıydı![]()
sanırım işimiz büt e kalacak , Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun ...
beyler önümdekinden 3 dersi kopya çektim gerizekalıyı dövücektimyanlış şıkları çiziyor sona 2 tane doğru bırakıyor gerizekalının hangisi doğru olduğunu çözmek bi hayli zordu en sonunda patlattım bitane kafasına
hoca kağıdımı aldı
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)