Bende 2 senedir işletme 1. sınıftayım, benim sınav yerim vs gelmedi acaba sınavları geçti mi yoksa ileri bir tarihte mi?
Astra CDTi
DrNoyan Nickli Üyeden Alıntı
hadi hayırlısı olsun hepimize
istatistikten bulduğum el notlarını çalışmıştım baya bir maya yaptı![]()
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
2. sınıf iktisat teorisi ve yönetim organizasyon derslerinden 30 ar soru çıktı. Şaşırttılar herkesi. (normalde 36 soru soruyorlardı.)
Dünkü sınavda ticaret hukukunu çok çok kasmışlardı , bugünkü dersler normal seviyede geldi.
O kadar dersaneye gitmeme ,soru çözmeme rağmen gerçekten çok orijinal soru sordukları için 60-70 civarı notlar bekliyorum.
ikinci sınıftayım alttan en kolay dersi bıraktım işletme.sabah sınava gitmeden yarım saat baktım 4 soru çıktı...öğleden sonra iktisat teorisi ve istatistik vardı unuttuğum bütün tekerlemeleri hatırladım...
portakalı soyamadım,portakalı soydum,vs...
gidesim gelmiyor......
cümleten geçmiş olsun arkadaşlar![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
eöğrenmedeki ara sınav denemelerini yaptığımda hepsinin yarısı doğruydu onlara güvenip çalışmadan girdim ama sanırım patladım
istatistik için arkadaki formullerin ne anlama geldiğini bilseniz çok rahat geçersiniz kastırmıyolar pek
herkese geçmiş olsun sınavlarda bitti artık bu geceden itibaren rolling işlerine startı verdik sabaha kadar dens![]()
beyler nasıl geçti sınav loto kimler oynadı ?![]()
Geçmiş olsuninş beklediğiniz gibi gelir
ben 2 senedir sınavlara gitmiyorum.
Şimdi atılmış mı oldum yoksa seneye harcı verip tekrar kaydı yaptırabilir miyim??
Astra CDTi
DrNoyan Nickli Üyeden Alıntı
4. sınıf işletme Genel olarak 50 ve üstü alınacabilecek durumdaydı.( 1 Ders hariç)
Spk'dan fena sorular sordular. 36 sorudan 30 'a indirmeleride cabası![]()
aöf tarhinin şimdiye kadar gelmiş geçmiş en kolay soruları sorulmuştur sınavlarda bütün sınıflara hemde.
umarım herkez iyi notlar alır![]()
ıyı veya kötü atlattım cok şükür ya...
Umarım herkesın kı ıyı gecmıstır...
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)