yarın bombalamaya devam![]()
walla beni fosforlu polis yeleği olan bi amca aradıda polis olmak için çok yaşlıydı
ya walla kitap falan açık serbest bıraksınlar en güzeli bence nasılsa açık öğretim açalım öğrenelim
ilerde başbakan falan olursam yapıcam bununede olsa kamu yönetimi okuyoruz muahhaha cumhurbaşkanı bile olurum ben bu gazla
![]()
Valla Karacana gidiyorum ben . En paspalı dedikleri kursa![]()
Her dersten nokta atış soruları var
Yani çıkma olasılığı en yüksek soruları bir araya getirip derlemişler
Ee zaten her ünite bitiminde çözdüklerimiz genel tekrar yapıldı birde o nokta atış sorularını çözdük. Şıklarına kadar aynıydı sınavdakiler.Abartmıyorum sınavım saat 15.45 te bitti.Soruyu okuyorum ya anında mesela o sorunun cevanı C şıkkı ya direk yapıyorum.Sonradan tabi bakıyorum şıkka bodozlama atlamıyorum ama sonuçta 120 sorudan 80 i bire bir aynısıydı diyebilirim![]()
nekadar mal hoca varsa benim siniftaydi sira no 6 ama ben 1 sirada oturuyorum adam tukenmezle imza atti benim silgimi aldi silmeye calisiyor ee bu silmiyor dedi tukenmez silinmez dedim sinif koptu
ulan gittik koca üniversiteyi bitirdik, *** var gibi askere gitmeyekde acıköretim okuyalım kolaydır dedik elimize yüzümüze bulaştırdık..
.
Vergiyle finans ne berbattı ya kazancının ellerinin öpeyimdestekli salladım ama en azından her şıkktan 6 tane işaretledim
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
dün hayranlıkla sınavı bırakıp ızledıgım kız bugunde aynı sınıftaydı![]()
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
finansal yönetim ve tvs orta halliydi çalışanın rahatlıkla yapabileceği sorulardı. maksimum 4-5 soru zordu.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)