vay arkadaş altı üsütü iki dersim var açıp azda olsa soru bile bakmadık napacaz bilmemcümletten gazanız mubarek olsun inşallah çalışanlar emeğinin karşılığını alır
vay arkadaş altı üsütü iki dersim var açıp azda olsa soru bile bakmadık napacaz bilmemcümletten gazanız mubarek olsun inşallah çalışanlar emeğinin karşılığını alır
artık corc-i zamanıcdti
beyler, yarın sınava giricez sonrada notlar açılınca burada derece kasıcaz. forum ancak böyle gaza gelir ders calısır haydin![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Tic huk. hedef 80
Ins 4 e gecicem artik![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
bu arada beyler ben 3. sınıf tekrarı yapıyorum bu sene eğer yine kalırsam devam edebiliyomuyum kaldığım yerden kayıt yenileyip ? askere alırlar mı direk :S
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Öğrenci kimliğinizi aldınız mı ? Yada yeni bandrolü yapıştırdınız mı? Yarın bi sıkıntı olmadan geçer inş.
Uzun düşünceler, kısa cümlelerle anlatılır.
Mehmet Deveci
oğrenci kimliğimi bulamıyorum sabah giriş için geçici belge çıkarıcam mecbur![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Bende 3. sınıftayım 5 dersim var artık bitirip 4 e geçmek istiyorum sınava giricek herkeze başarılar![]()
Pazarlama is ve sosyal hukuku yonetim ve bilgi sistemine cok iyi calistim ama maliyet muhasebesine simdi bakicam buyuk ihtimal kalirim
imzasız..
öğlen 2 den beri genel bi tekrar yaptım resmen işkence çektirdim kendime ama güzel oldu , kimse severek çalışmıyor elimiz mahkum
Herkese Başarılar ALLAH zihin açıklığı versin , inş. sıkıntısız halledicez![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
arkadaşlar bende uluslararası ilişkiler okuyorum 4 yıllık ama okulla beraber yürümüyo iki yıllık başka bir bölüme geçme şansım varmı ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)