laaan halen başlayamadım ders çalışmaya 2 ünite çalıştım tek dersten o kadar offfff![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
alla alla nerden gelıyo bu bılgı kaynagı nedır ?
zaten cıkmıs sorulardan gelıcek adamlar kanunu degıstıremıceklerıne gore ?
yalnız soruları ezberlerken guncellenen kanunlarla cevaplarında guncellenecegını unutmayın arkadaslar.
mısal.
Hangisi ticari kazancta basit usule tabi olmanın özel şartlarından birisidir diye bir soru gelirse ki gecen sene gelmiş.
Bu sorunun cevabı cıkmıs sorular kıtapcıgında
Alım satım ve imal işlerinden yılda elde edilen kazancın 90.000 Tl yi aşması diyor.
fakat gecen sene boleydı bu sene 96.000 Tl olacak cevaplarda onu işaretleyiniz.
yanı p.stluk olsun dıye 90 ıda koyarlarsa 90 degıl 96 olacak uyandırayım![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
soru ezberi iyi hoşda tvs gibi derslerde konular birbine bağlı olduğu için kafa karışması olmasıda muhtemel ayrıca şıklar falanda hep aynı olmuyor , bence bu sistemle şansa bırakmış olursunuz
üsteki arkadaşın örneği gibide var![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
nan sabahtan beri hukuk çalışıyorum
Türkiyedeki yargı ve hukuk sisteminin neden adam gibi çalışmadığı belli oldu![]()
türk vergi nini cıkmıs sorularını cozuyorum suan ya sorular aşşa yukarı aynı hep hatta bazılarında otomatiğe bağladım soru başlıgyla sıkkı gördüğümde işaretliyorm![]()
pazarlamada bitirdiğim bölüm oldugundan oda kolay geliyo kaldı 4 dersfinansala cok yapstırmıcam ama maliyetle yonetim bilgi sistemine kastrmalıyım, iş ve sosyalda az cok işin içinde oldugumuzdan yüzeysel bilgimiz var onada ufakdan göz atarsam bitti
ne kadar kolay yazınca bunlar ama gel gör ki çalısınca herşey bu kadar kolay olmuyo![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
vay arkadaş ya 3 tane dersim var hiçbirine çalışmadım, hala da çalışmıyorum pöfff yaaa :/
feel is everything
olum hukuk ta soru çözüyorum şimdi geçmiş 5 yılın çıkan sorularını çözdüm başarı oranı sadece 2 gündür kitap okumama rağmen %93 falan
eğer hakimler ve savcılar bu şekilde yetişiyosa sistemde çok büyük sıkıntı var demektir![]()
![]()
hukuk kolay aslında hallersin inş.
hahahaha sistem diye bişey yok ki sıkıntısı olsun![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
4.Sınıf'a kadar hiç ders çalışmadım. 5 tane dersim kaldı okulu bitirmeme hiç ders çalışmak istemiyorum.Offf.... bu zaman'dan sonra ders çalışmak çok kasıyor adamı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)