benim 1. sınıfta 3. senem korkmayın bişey olmuyor artıkaskerlik şubesine sene başında sordum 29 a kadar sorun olmaz dediler
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Oooo o bisimi 4.siniftayim 8.senem bu sen okulda ogrencilik haklarim bitti yoklama kacagi geziorm 1.sinifta 3 sefer 2.siifta 2sefer kaldim 3.sinifi tek seferde gectim Ama alttan dersim kaldi 4 e gecemedim 1 senede orda kaybettim bu sene 4.sinifi okuyorum anca daha dün kitap actim insallah cumartesi pazardan sonra mezunum yas oldu 26rahat rahat takilin acele etmeyin
![]()
büyük şehirlerde uğraşmıyor şubeler çok insan olduğu için
ama kuçuk yerlerde kapınıza gelirler haberiniz olsun![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
gözden kaçtı sanırım tekrar sorayım bütünlemelerle mezun olursak aralıkda askere gidebiliyormuyuz evraklar yetişiyomu?
ya varya şimdi boyle ooohh rahatladık guzel oldu fılan dıyenler vardır. muhtemelen. ama adamlar cıdden cok ıyı calısıyo bı yerlerden para gelsınde nerden gelırse gelsın ne yaparsak nasıl para cıkartırızın pesınde kosuyolar.
sımdı cıkarttıkları bu kanun ne ıse yaradı bırısı anlatsın lutfen.
2 senede 1 sınıf atlama zorunlulugu vardı ınsanları sınıf gecmeye unı mezunu yapmaya teşfikti. kaldırdılar. derslerın bıcımlerını degıstırdıler herkes onumuzdekı sene ne olcagını sımdıden dusunup strese gırıyor. zorlastırdılar ve harclara zam yaptılar dersten kalırsan ona dahada zam...
dıger acıdan. 29 a kadar lay laylom yaptın okul okuyorum ayagına okumadın okumasan bıle yoklamayıda kaldırdılar tecılı de 29 a kadar verdıler... sonra uzun donem gıtceksın o yasta zor gelcek kredı cekceksın paralı ya gecıyosun.
bu kanunun bızı dusunen hıc bır kısmı yok..
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Kısacası herkes okusun mis gibi kısa dönem gitsin fazla uzatmadanAskerlik nedeniyle araçları satılıga çıkartırız dönüşte type-r alırırz
![]()
imzasız..
nokta atışı soruları kitapçığı alın. 23 ve 30 olan 2 dersten 73 ve 53 aldım, geçiyorum![]()
1-) '93 Honda Civic Ex
2-) '96 Renault 19 RTi
3-) '91 Honda Integra LS
4-) '97 Renault Clio RSi
5-) '00 Peugeot 106 Quiksilver
6-) '01 Renault Megane Coupe 2.0 idE
nokta atışı kitabını bende duydum. bi arkadaşım önerdi, aöf yönetimi değiştikten snra ordan daha çok geliyormuş. bütlerde bende ordan devam edicem. murattan çalışıyodum.
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
Murat yayinlari son altı yıl aldım 50 yetiyo hic calismadan ortalamalarim 40-50 arasi acaba faydasi olurmu merak içindeyim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)