yönetim bilgi sistemi dersim kalmıştı altan sanırım verdim
saat 14,30 da 4 cü sınıf derslerine gircem inş.onlarda kolay gecerde mezun olurum
tüm arkadaslara başarılar![]()
yönetim bilgi sistemi dersim kalmıştı altan sanırım verdim
saat 14,30 da 4 cü sınıf derslerine gircem inş.onlarda kolay gecerde mezun olurum
tüm arkadaslara başarılar![]()
OEM+
sanırım 5senedir alttan veremediğim matematiği bu sefer deldim geçtim 26 da 26çok sevinçliyim
![]()
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
genel muhasebe yine yeniden loto ama bu sefer burdan aldığım tüyolarlaöğleden sonra 3 tane daha var onlarda aynı şekilde olacak.
sabah 8.45te sınav yerindeydim indim arabadan kapıyı kapatmaya çalıştım kapanmadı içimden bir güzel saydımsanayiye kadar tek el kapıda tek el direksiyonda gittim
arkadaş sağolsun 5dk'da halletti saat 9 olmuştu zar zorda olsa 9.16'da girdim sınava allahtan 1 dk geçti diyipte almamazlık etmediler
1.5 saat sonra tekrar gidicem sınava öle zor geliyorki
![]()
genel muhasebeye çok zordu diolar dorumu eğer öylese muy dan s...çtk öğlen kesin oda zordur![]()
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
toplam 4 dersten sorumluyum 3 dersi aldım kurstan ama derslere devam etmedim sanayide gecirdik kurs vaktinigecen senelerde derse devam ediyordum ve dedigin gibi cok basarılı oluyordum birebir aynı sorular geliyordu.. neyse bakalım artık sonraki sınavlara kadar dersleri aksatmıcam
![]()
Genel muhasebe ve hukuka giriş sınavlarına girdim.
Muhasebede 5-6 tane zor 3 tane çok orijinal soru vardı. Çok da fazla sözel ezber sormadılar ,muhasebenin temelini bilenin rahatça yapabileceği bir sınavdı. Çok rahatlıkla 50-60 alınırdı.
Hukuk sınavı ise beklenen şekilde geldi. Sınavda 3-4 tane farklı soru geldi. Diğerleri geçmiş dönem ve dersane soruları ile pararlel geldi. Düzgün çalışanlar için rahatlıkla 70+ alınabilirdi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)