Ya sistemi iyi olan benim sonucuma baksın çıldıracam
beyler ortalama sanırım 2.00 olmak zorundaymış, eğer oyleyse sanırım burdaki herkes sınıfta kalır aynı notları gelecek sınavda da aldığımızı varsayıyorum
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
ya o nasıl olcak. 2.00 olmazsa gecemıcekmısın bı dersten yanı ? e ben 5 dersın 3 une gırmedım. dıger derslerden de gecemıcemmı o zaman?
Bu can sıstemını ortalama sıstemını cıkardılar hocalar bıle net cevap veremıyolar. ne olcagı bellı degıl boyle sıstemmı olur ya.
yok neden sacma gelsın. sonucta meraklıysan ıllakı bıseyler okumussundur gormussundur dedıgın gıbı alttan bıseyler vardır. normal yanı. SPK ıcın bısey dıyemıcem en cok derslerde spk yı dınlerken keyıf alıyordum zaten.bilalMW Nickli Üyeden Alıntı
ama denetımde cıdden ben sınavda stress yapmıstım. denetımın ortalamasını cok merak edıyorum ben.. :S
Beyler sıstem ara ara gelıyo F5 canlı olsun.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
anroid app den notlar görünüyor
sosyal sorumluluk ve etik : 35
uluslar arası: 50
stratejik planlama: 85
Andorid'den baktım.
Denetim:40
Etik:45
SPK:70
Ulsulararası:80
Stratejik:60
Korktugum 2 derstende kotu almısız. Ben boyle sistemin taa. Bu arada Denetim ve Etik'teki sorular yanlıstı. Allah bilir ne yaptılar :@ :@
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
Telefona uygulamayı indirip kurdum da gördüğüm notlara şok oldum. Bunlar gerçekten bana mı ait 15-30-40-45-70 gibi rakamlar var.
onlarda maıl atman gerekıyo attınmı atmadıysan at..
nette bıraz var bılgı arastır.
ya ben hıc boel harf sıstemı fılan okumadım bılmıyorum.atituti Nickli Üyeden Alıntı
sımdı 2 dersten 2.00 tutturmakmı zorundayım ben ?
boyle sacma seymı olur ? o zaman derslerden muaf olanlar yada alttan ders alanlar 2 ders 1 ders alanlar 100 de caksa gene tutturamaz ?
yanlısmı ?
girmedigin derslerden bu sınavda 0 aldın, final sınavında 100-90 fln alsan kurtarma şansın olur dönemi
güzel atituti benim derdim girmediğim dersler değil yau. girdiklerim hiç olmasın 2.00 tutmadı diye.
zaten kabataslak dönem uzadı. dediğin gibi bir hattrick yapmazsak. ki inşallah olur. ama gorunuse gore zor
o yuzden ben sımdı bu 2 dersımı verırsem gene iyi diyebilicem cunku spk ve denetim örgün de bile insanlara parmak ısırttırıyo.. bunlardan busene gecersem seneye rahatlarım. 3 dersten sorumlu olucam ve nispeten spk ve denetimden kolay dersler.
benim sistemde sıkıntı yok öğrenmek isteyenler özelden tclerini yollasınlar notlarını yollayım)
notları iyi olan arkadaşlar yardım nasıl hazırlandınız sınavlara?
tekrar sorayım konu sonu özetleri çalışarak ve soruları çözmek yeterli oluyormu deneyen varmı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)