beyler bakan cıksın kasıyorhala The service is unavailable sayfa
beyler bakan cıksın kasıyorhala The service is unavailable sayfa
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
Konuları okumadan finallere girmeyelim bence,kendi verdikleri kitaplara çalışalım konuları tek tek okuyalım yoksa işimiz zor .Nokta atış soruları hikaye bence .
imzasız..
android uygulamadan girebiliyorsunuz..
35 45 falan almışız bunu geceri nedir ne değildir hiçbir fikrim yok.
7 yıllık aofli adama sistem değişikliği yapmayın lan işte....
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
Bazı arkadaşlar bi kaç tablo koymus su notu alırsan bu harf gelır dıye ama o konu bıraz yanlıs cunku harfı can belırler mesela bir örnekle anlatmam gerekırse bı arkadasım ortalama 60 yaptı dc geldı ama aynı arkadas baska dersten 43 ortalama yaptı cc geldı harfı tamamıyle ogrencıler belırlıyor.. Suan okudugum okulda 2 yıldır bu sistemle ilgili seminer dinleyıp duruyorum bıde zamanında ogrencı temsılcısı secılmıstım butun hepsıne bı tek ben gıdıyodum o yuzden sıstem hakkında az cok bılgım var aklınıza takılan seyler olursa seve seve cevaplamaya calısırım
Alın kardeşinizden hayat kurtaran bir çözüm size. Önce amerikan salatsını koyun yanlara patates oldumu tabak 27'lik ? Yükle
Murat yayınlarının dershanesine gidin "Adres: Kadıköy'de rıhtımdan boğaya çıkarken Akbank var solundan girin görürsünüz." yardımcı kitap gibi fotokobi yapmışlar dersin tanesi 2 lira tüm konular güzel güzl özetlenmiş ve her ünite için deneme testi var. Alın çalışın geçin.![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)