226.50 kitlediler,birde 2 ders eklemişler.![]()
226.50 kitlediler,birde 2 ders eklemişler.![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
202.96TL işletme 4. sınıf2012-2013 Bahar Döneminde Alacağınız Dersler:
1. İŞL406U STRATEJİK YÖNETİM 2
2. SOS110U ÖRGÜTSEL DAVRANIŞ
3. İŞL402U İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ
4. İKT402U TÜRKİYE EKONOMİSİ
5. FİN402U FİNANSAL TABLOLAR ANALİZİ
6. PZL402U KÜRESEL PAZARLAMA
8 Ders alıyorum :S
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
ben de ders seçmek için girdiğimde önüme 8 ders çıktı 35 kredilik ben ekleme silme diye bir şey göremedim ve hepsini aldım gibi burada yanlış bir işlem yapmadım umarım 215,19 TL de harç çıkarttılar..
şimdi bu kredili sistemde bilgisi olan kardeşlerime çok önemli bi sorum var
benim 2 dersim uyarılı olarak geçti 1 dersim kaldı dönem ortalamam 1,41
şimdi bu dönem seçmem gereken dersler
İNGİLİZCE 2 2. Yarıyıl 3,0 zorunlu
BİREY VE DAVRANIŞ 2. Yarıyıl 4,0 zorunlu
İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU 2. Yarıyıl 5,0
İKTİSADA GİRİŞ 2 2. Yarıyıl 5,0 zorunlu
TİCARET HUKUKU 4. Yarıyıl 4,0
VERGİ UYGULAMALARI 4. Yarıyıl 4,0
MALİ ANALİZ 4. Yarıyıl 5,0 zorunlu
şimdi benim üst sınıfa geçebilmem için bu dönem ortalamamın 2,0 olması gerekiyorya bu zorunlu benim nasıl bi strateji izlemem gerekiyor bütün dersleri alayım mı ?
bide bi çoğunuz bu dersleri görmüştür nasıl dersler bunlariş ve sosyal güvenlik le vergi uygulamalarını alsamda ticaret hukukunu almasam iyi olur sanırım
yukarda yazdığım derslerin yanınza zorunlu yazanlar turuncu renkte ekle sil yapamıyosun ama diğer 3 ders ekle sil yapabiliyorum
bu arada benim dönem ortalamam 0,75 genel ortalamam 1,41 miş![]()
güz dönemindeki 2 dersten geçebilmem için bahar dönemi ortalamam 2,0 olmalıymış
şunu de amca kısaca çü.ü tuttum mu![]()
Herkese günaydın,internetten ders seçimlerimi yaptım vakıfbank'a gittim paramı yatırdım . Sırada hangi işlemimiz var ? Büroya sadece kitap almaya gidicez sanırım.
imzasız..
butunleme bekleyenler buyrun:
Açıköğretim'de okuyanlara kötü haber! - Sabah - 12 Mart 2013
Experience is what you get when you don't get what you want.
büt olsaydı acaba şu ff leride dd dc filan yaparmıydım acaba?![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
şimdi dostlar şöyleki ben ilk yarı yıl Denetim adlı dersi aldım şimdi kayıt yenileme kısmına girip ders seçtiğimde ise FİN402U - FİNANSAL TABLOLAR ANALİZİ çıkıyor 2012-2013 dönemi için bunu seçiyorum doğru demi.şimdi ilkinden DD aldık bundan ne alıcaz bu nasıl bir sistemdir ya
artık corc-i zamanıcdti
abı ayrı ders yani nesine takıldınki ?
bundan da en az cc alıp gecmeye bak. ha olduda sorumlu gecer geldı. eger genel ortalaman 2 nın uzerınde olursa gecmıs olacaksın ıkısındende.
edt.
Murat.
Eğer alttan aldığın ders varsa onları alabilirsin. yada almayıp seneye bırakabilirsin. aöf bu imkanı sunmuşl kendi stratejini işle diyeo yüzden
asgari ders lerden başka dersin varsa onları senin seçimine bırakıyor.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
3. sınıf isen (dikey geçiş)direk atıyor,kayıt sayfası kabul etmiyor zaten giriş yapmaya çalışsan da.
Gidip harcını yatırıyorsun sonra gelip öğrenci bilgi sisteminden giriş yaptığında yeni aldığın dersler sistem de görünüyor.
Edit;
Harç 205 tl,
Tekirdağ Aöf bürosunda 3.sınıf işletme için 3 kitap var,mart sonuna kadar hepsi tamamlanacak dendi.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)