Ne leş bir hava var İzmir'de anlatamam, tansiyonum çıktı. Hiç bakasım gelmiyor.![]()
Beyler finalde son 4 ünite daha mı ağırlıklı ? Ayrıca ilk 4 üniteden kaç soru çıkar ?
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
son 4 üniteye kasıcam ya,her üniteden 45'er soru var zor bela okuyorum![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
8 üniteye çalışmak sıkıntılı gerçekten. Hele ki finansal tablolar analizi dersi lanet olsun çalışılacak ders değil. Kursa filan gitseydim diye dert yanıyorum şimdi. 4 ders kalmış zaten son dönemim git kurtul demi evde sıkılıp, daralcağına.![]()
Çalışmadığım içinde içim huzurlu değil.Hem çalışmak istiyorum, hem sıcak, hem de sıkıntı veriyor dersler. Aslında kitabın %80 ni hikaye zaten de. %20 lik önemli bilgiyi çıkartmak için hepsini de gözden geçirmek lazım.
![]()
Neden aöf den bir açıklama veya erteleme gelmiyor?? İstanbulun bu kadar karışık olduğunu görmüyor mu??
"UE 9690" "Stock GTI-6"
"KaNGrey 306" "Stock GTI-6"
hayatımda ilk kez bu kadar şanslı bir sınav günü oldu önümdeki hatun çapraz şekilde benimle aynı gruptu direk geçirdim hatun takır takır çözüyordu sonradan baktım inceledim cevaplar çok mantıklıbirtane yanlış yapmış amma onu ben düzelttim gözünden kaçtı herhalde ahaha
Bu vali 3 damla kar görse bilmemne olsa okullar tatil o tatil bu tatil der... Sınava nasıl gideceğiz??? Gidemeyeceğiz sınıf tekrarı sene tekrarı... Ülkeme feda olsun....
"UE 9690" "Stock GTI-6"
"KaNGrey 306" "Stock GTI-6"
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)