o zaman karacanın sorularıyla bunları çalışayım bu akşam zaten 2 ders var. Finallerede 1 hafta öncden bakmaya başlarsam super olur da kesin götümü yayarım yıne son gune kalır![]()
Dün akşam int. cafeye gittim ve sınava giriş belgemi aldım ama sınava giriş belgesi benim değilmişint cafeci başka birinin giriş kağıdını bana vermiş tabi kontrol etmedim. Okula gittim arabayı yanaştırdım nasıl olduysa artık kağıda bi baktım farklı bi okul yazıyor son anda değiştirmişlermi sınav yerlerini acaba diye bi korku sardı
ve o sırada sınava 25-30 dk var. Okul müdürüne çıktım ve olanları atlattım sağolsun yardım etti. Sabah sabah büyük bi bi heyacan yaşadım.
Maliye 3. sınıfta okuyorum ve bugun olduğumuz derslerden 1i hariç dört dersin ünite sonlarındaki testleri çözdüm fakat sınavda en fazla 2-3 tane cıktı diğerleri hep farklıydı. maliye okuyanlar nerelere çalıştıklarını (murat eğitm kitaplarına özetlere vs.) yazarlarsa süper olur
Ataturk uni. Adalet ackkogrt. Ikinci universite kapsamInda okuyorum.ogrenci panelimden baktim sinav tarihi yoktu.arastrdgmda sinav 11-12 ocakti.ben bugun sinava girmedim.bu ne sinaviydi
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
gene kalıcaz heralde :/
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
Bende şimdi girdim eve aklı olan ünite sonundaki soruları çözsünBen hepsini çözmüştüm ve 7-8 tane yaptım mantığıda kullanınca 15 net yaparsınız
![]()
Yarın 4 dersim var birazdan ünite sonundaki soruları çözücem![]()
2. dönem harç parasını yatırasım gelmiyor içimden. Yatırmazsak nolur bilen var mı? Önceki sistemde kayıt yenileyene kadar yatırmazsan faiz geliyordu fakat yeni sistemde nasıl bilmiyorum. 3. senem olcak hiç çalışmadan 6 ders vermişim 14 tane daha var. 4 e tamamlamaya çalışıyoruz güya![]()
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
Berbat geçti sınav ne poh yiceksem off![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
beyler e kitap açılmıyor nerden çalışcaz biz mk ya yapacağınız sistemi .... sunucu hatası verip duruyor hiç bişey de yok elimde
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)