aynen üstad bende öyle yaptım zaten e kitap kısmındaki soulara ve özete bakıp geçiyorum
Printable View
o zaman karacanın sorularıyla bunları çalışayım bu akşam zaten 2 ders var. Finallerede 1 hafta öncden bakmaya başlarsam super olur da kesin götümü yayarım yıne son gune kalır:D
Isletme sinavndan cktm kolay gibiydi
Dün akşam int. cafeye gittim ve sınava giriş belgemi aldım ama sınava giriş belgesi benim değilmiş:) int cafeci başka birinin giriş kağıdını bana vermiş tabi kontrol etmedim. Okula gittim arabayı yanaştırdım nasıl olduysa artık kağıda bi baktım farklı bi okul yazıyor son anda değiştirmişlermi sınav yerlerini acaba diye bi korku sardı:D ve o sırada sınava 25-30 dk var. Okul müdürüne çıktım ve olanları atlattım sağolsun yardım etti. Sabah sabah büyük bi bi heyacan yaşadım.:D
Maliye 3. sınıfta okuyorum ve bugun olduğumuz derslerden 1i hariç dört dersin ünite sonlarındaki testleri çözdüm fakat sınavda en fazla 2-3 tane cıktı diğerleri hep farklıydı. maliye okuyanlar nerelere çalıştıklarını (murat eğitm kitaplarına özetlere vs.) yazarlarsa süper olur
Hiç çalışmadan girdim Çalışma ekonomisi 3.sınıf derslerine hala kendime gelemedim :D
avrupa birliği felaketti benim ya off :(
Ataturk uni. Adalet ackkogrt. Ikinci universite kapsamInda okuyorum.ogrenci panelimden baktim sinav tarihi yoktu.arastrdgmda sinav 11-12 ocakti.ben bugun sinava girmedim.bu ne sinaviydi
Ünite sonu soruları 10ar adet dimi?
gene kalıcaz heralde :/
Bende şimdi girdim eve aklı olan ünite sonundaki soruları çözsün :) Ben hepsini çözmüştüm ve 7-8 tane yaptım mantığıda kullanınca 15 net yaparsınız :)
Yarın 4 dersim var birazdan ünite sonundaki soruları çözücem :)
2. dönem harç parasını yatırasım gelmiyor içimden. Yatırmazsak nolur bilen var mı? Önceki sistemde kayıt yenileyene kadar yatırmazsan faiz geliyordu fakat yeni sistemde nasıl bilmiyorum. 3. senem olcak hiç çalışmadan 6 ders vermişim 14 tane daha var. 4 e tamamlamaya çalışıyoruz güya :D
Berbat geçti sınav ne poh yiceksem off :(
bende çok iyi geçmedi kendimi civic Fd6 turbolarım diye avutuyorum :) hayallerdeyim
ısın yoksa yarın sabahta 6 da kalk pofff :( gıdım ders calısıyım bagriii
beyler e kitap açılmıyor nerden çalışcaz biz mk ya yapacağınız sistemi .... sunucu hatası verip duruyor hiç bişey de yok elimde