Kriminoloji diye bir ders varmış öğrenmiş oldumFena salladım ama.
finale çalışiyim diyorum en azndan geçemesem bile o dersleri illaki vercem ilerde lazım olcak boşa gitmiş olmaz![]()
Gol yedim bu sefer valla. :d
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
İşletme 1 deyim bende. Cumartesi çok basit gelmişti de dün olan dersler hakkında fazla bilgim olmadığı için mantık çerçevesinde doldurdumFakat bir şey dikkatimi çekti. Kitaplarda konu bitiminde bulunan testlere sadece biraz göz atılsa yeterli olur gibi görünüyor bir çok soru aynı gibiydi.
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
Ya zaten yeni sisteme geçildiğinden beri hemen hemen hiçbir derste DD notu 35-38 üzerine çıkmadı.
Yani 20 sorudan 8 yada 9 doğru yapıldığında(40-45 puanla) geçme olasılığımız yüzde yüze yakın bence.
diyemedim ya la
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
dün denetim dersinden sınava girdim beklediğimden daha zorlu geçti. Hem kitap arkasındaki sorulardan hemde nokta atışlardaki sorulardan epey az çıktı ben daha çok çıkar diye ümit ediyordum![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)