Kriminoloji diye bir ders varmış öğrenmiş oldum :( Fena salladım ama.
Printable View
Kriminoloji diye bir ders varmış öğrenmiş oldum :( Fena salladım ama.
finale çalışiyim diyorum en azndan geçemesem bile o dersleri illaki vercem ilerde lazım olcak boşa gitmiş olmaz :)
Dün kolay gelmişti bugün ters köşe oldum resmen. Notlar çok düşük gelmesene finalde kurtarsam..
beylikdüzünde oturuyorum sınav yerimi gaziosmanpaşaya vermişlerdi. avcılar trafiğinden sınava yetişemedim. bende E-5 üzerinde bıraktım arabayı metrobuse bindim. :D sınavdan çıktım metrobusle dönüyorum baktım araba sapasağlam duruyordu :)
Sonuçta geçtim derslerden :icon_tup:
Abiler bu girdikleriniz ne sinaviydi?
Acikogretim hangi bolum tam olarak
Gol yedim bu sefer valla. :d
finallere calısmaya ne zaman baslasam acaba puffff :(
İşletme 1 deyim bende. Cumartesi çok basit gelmişti de dün olan dersler hakkında fazla bilgim olmadığı için mantık çerçevesinde doldurdum :D Fakat bir şey dikkatimi çekti. Kitaplarda konu bitiminde bulunan testlere sadece biraz göz atılsa yeterli olur gibi görünüyor bir çok soru aynı gibiydi.
karacan ın nokta atış soruları var onları tavsiye ederım çogu oradakı soruların aynısından cıkıyor
Ya zaten yeni sisteme geçildiğinden beri hemen hemen hiçbir derste DD notu 35-38 üzerine çıkmadı.
Yani 20 sorudan 8 yada 9 doğru yapıldığında(40-45 puanla) geçme olasılığımız yüzde yüze yakın bence.
benım 35 le cc dırek gectıgım ders var :D
dün denetim dersinden sınava girdim beklediğimden daha zorlu geçti. Hem kitap arkasındaki sorulardan hemde nokta atışlardaki sorulardan epey az çıktı ben daha çok çıkar diye ümit ediyordum :)