2. üniversite olarak sosyoloji yazdım bende , bakalım hayırlısı olsun![]()
2. üniversite olarak sosyoloji yazdım bende , bakalım hayırlısı olsun![]()
şöyle bir bilgi buldum2.4. Ödeme Yöntemleri
Kayıt için yapmanız gereken ödemeleri VakıfBank aracılığıyla aşağıdaki ödeme yöntemlerinden biriyle
gerçekleştirebilirsiniz:
Kredi Kartı/Banka Kartı İle Ödeme
(Ders ekle-sil işlemlerinizi yaptıktan sonra herhangi bir bankanın kredi kartı/banka kartı ile online
ödeme yapabilirsiniz. Ancak, kayıt yenileme tarihinin son günü provizyon işlemleri nedeni ile kredi
kartı/banka kartıyla ödeme yapamazsınız.)
Şubeden Ödeme
İnternet Bankacılığından Ödeme
ATM’den Ödeme (Kartla/Kartsız)
Telefon Bankacılığı ile Ödeme
Kayıt yenilemenin son günü olan 07 Ekim 2016 tarihinde İnternet, ATM ve Telefon Bankacılığından saat
23.30’a kadar, şubelerden ise mesai saati bitimine kadar ödeme yapılabilecektir.
'14 Seat Leon TDI
o yazıyı görmemiştim bence mesai saatinden önce sorun yaşanmaması için halledilmeli herhangi bir problem yaşanırsa mazeretli kayıtlar için bugün son , ben sabah atmden işlem yaptım kayıdım yenilendi.
haber içeriği07 Ekim 2016 tarihinden sonra mazeret kabul edilmeyecek ve Güz Dönemi kayıt yenileme işlemi yapılmayacaktır. Güz Dönemi kayıt yenileme süresi kesinlikle uzatılmayacaktır.
🚗 Daily Car 01" Corsa 1.4 - CarBusters 📷
son gün kredi kartından yatırılan provizyonlar kabul edilmiyor diye biliyorum. yani vakıfbank atm den yatırırsanız oluyor sadece, umarım yanılıyorumdur.
DGS yerleştirme sonuçları daha açıklanmadı, aöf uluslar arası ilişkiler ilk tercihim ama kayıtlar bitti sanırım. Bizim durumda olanlar ne yapacak bilen var mı?
2 Temmuz 1993 unutma / unutturma
ders eklesil yapmadınız ama harç yatırdıysanız kayıt yenilenir. Eğer hiçbirşey yapmadıysanız bu dönem için daha birşey yapamazsnız.
Dikey Geciş | Anadolu Universitesi
Linkin en altında fark ders alarak vs. diye bir dosya var. Onu indirin. Hepsi yazıyor orada.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)