Açık ögretim de güncel olarak kaç sene uzatabiliyoruz,harç parasını yatırdığım sürece atılma gibi bir durum söz konusu olur mu? 2013 kayıtlıyım,4.seneye başlıyorum.
Rica ederim.Önümüzdeki hafta kayıtlar başlar diye tahmin ediyorum fakat henüz resmi bir yazı gelmedi. Anadolu.edu.tr içerisinden açıköğretim sekmesinden takip edebilirsiniz. Bende unutkanlık var ama unutmazsam buraya da yazarım yine.
İlk günler kayıt olursanız avantajınıza olur. Bürolar çok daha sakin oluyor. Hatta en mantıklısı 1. gün internet başvurusu yapıp harcı yatırıp 2. gün sabah erken saatlerinde büroya gitmek istenen evraklarla daha mantıklı. 08:30 da açılıyor bürolar. O saatte giderseniz imkan varsa daha sakin olur.
Daha önceden kayıtlı olmanız çok birşeyi değiştirmiyor malesef. Geçen seneye göre konuşayım, diploma(geçici mezuniyet belgesi) aslı ve fotokopisi, İnternetteki başvurunun çıktısı(Başvuru sırasında fotoğraf yüklemek gerekiyor), Not durum belgesi(transkript) aslı. Bir de internet başvurusu sırasında yüklediğiniz fotoğraf olumlu olmama ihtimaline karşı 4 tane fotoğraf.
Rica ederimsöylediğim belgeler geçen sene içindi. Aşağı yukarı aynı çıkar evraklar ama farklılık gösterir öğrenciye göre. İnternet başvurusu sonrası çıktı alınca 3 sayfa geliyor. 3. Sayfada kayıt için gerekli evraklar yazıyor. Onu kontrol etmeniz lazım. Orada ne yazıyorsa o.
Bugün dershanenin gönderdigi mesajı kopyalıyorum büyük oldugu için yazı fonu kusura bakmayın telden giriyorum.
ANADOLU UNIVERSITESI SENATOSUNUN 04/10/2016 TARIH VE 7/8 SAYILI KARARI ILE AOF SINAVLARINDA 4 YANLIS 1 DOGRUYU GOTURMESI KARARINI KABUL ETMISTIR. BTAS MURAT Artık sallama yapamıcaz galiba
Ufak bir sorum var sistemi hiç bilmiyorum ben ilk kayıt oldum 26 sında sınav varmış ama bana ders seçme olayını söylemediler direk kitaplarımı verdiler bende ders seçilmicek heralde ilk dönemim diye üstelemedim ders seçmem gerekiyormuydu bu sınava girebilcekmiyim yoksa diğer sınava girerkenmi ders seçip giricem. biraz karışık oldu ama yardım ederseniz çok sevinirim 2 yıllık dış ticaret okuyorum
Tam zamanında mezun olmuşumBu 4 yanlış 1 doğruyu götürme mevzusu kötü olmuş..
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Aynen iyi ki Yen'i mevzun olmuşum . Tecil ettirdim ama tecili bozdum şubatta o şimdi asker yedek subay adayı![]()
YamahA Xmax 250 ABS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)