maliyet muhasebesi 18.75 18.75 18.750 ff
atatürk ilkeleri ve inkilap tarihi 0.0 12.50 8.750 ff
Yine çok başarılıyım nalet olsun. 4 senedir bela oldu şu tarih. Kurtulamıyorum arkadaş. Varmı bi hilesi şunun abiler ya
maliyet muhasebesi 18.75 18.75 18.750 ff
atatürk ilkeleri ve inkilap tarihi 0.0 12.50 8.750 ff
Yine çok başarılıyım nalet olsun. 4 senedir bela oldu şu tarih. Kurtulamıyorum arkadaş. Varmı bi hilesi şunun abiler ya
FF ler mermi atmış bana![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
6 dersten 4ünü verdik ikisi kaldı finansal yönetime bi el atın ya nasıl geçecez
2 tane FF - BB-BC-CB-CC harf notları varşimdi ben yeni sistemde 3 derse çıkan tek ders sınavına girebilecekmiyim
![]()
kafam karıştı
o zaman şöyle sorayım. Geçen senelerde ortalamam 1,9x lerdeydi. Yani 2 nin altında olduğu için, içinde ''D'' olan dersleri tekrar aldım. Bahar döneminde yine 4 tane dersim var. Bu dönem kursa gitmeyi planlıyorum. Bahar dönemindeki derslerimin ortalamasını yüksek tutarsam, bahar dönemi sonunda bu derslerden muaf olacak mıyım. Yoksa tek ders(3'e çıkmış diyorlar) sınavına mı giricem?
9 da 9 FF bu nedir ya ben bu sene 4-5 tanesini verip kalanıda seneye veririm diyodum şimdi seneye yarısını versem diğer sene anca temizlerim 2 sene uzadı okul ilk defa 12 ay askerlik gözümün önüne geldi bırakıp gitsem mi acaba
Arkadaşlar aöf soruları falan mı zorlaştırdı?Herkes ff almış yürümüş.Bende 4 yıllığa aöf ile tamamlamıştım 3 sene önce,son dönem aöf kitaplarının içinden çıkıyordu sorular.
Bu iş değişti mi artık?Seneye ikinci üniversite olarak yazılayım diyordum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)