8 senedir aöf de öğrenciyim ama hala 1. sınıftayım2 senede bir bölüm değiştiriyorum
ah askerlik sen adama neler yaptırıyosun![]()
8 senedir aöf de öğrenciyim ama hala 1. sınıftayım2 senede bir bölüm değiştiriyorum
ah askerlik sen adama neler yaptırıyosun![]()
wala benim 5 ders kaldı 2.sınıftan 3tane vermem lazım yoksa banada asker yolu gözükecek gibi gerçi bi çözüm bulurus da kısmet 46 ile kaldık 3 dersten![]()
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
Tek dersim ilk sınıfdan gelen uygarlık tarihi... Deliricem =) Vermem lazım.
✵ Belong to beyond of your horizon. ✵
tek ders iktisat teorisi 7 almam lazım geçersem 4. sınıfım geçemezsem tek ders yüzünden 1 yıl daha tekrar...
benimde 2 ders war ıktısat alttan bu senedende turk dılı ınsallah gecersek onlısansı alıcaz ...
Ben de 3 dersten geçtim 4 dersten kaldım..Arkadaşlar en az kaç dersten geçmek gerekiyor 2. sınıfa geçmek için? Hiçbirini veremezsem tekrar mı okuyorum 1. sınıfı ? Atılma durumu var mı,geçen sene hiçbir sınava girmemiştim,2. yılım bu 1. sınıfta?
2 ders bırakma şansınız var okuldan atmıolar sanırımkalırsanız verdgınız dersleri bı dah agormuosunuz
bende bunu cok merak edıyorum arkadaslar sımdı ben 1. sınıfın 2. senesındeyım ve askerlik tecil hakkım doluyor bu sene eger 4 dersten kaldım 2 sını vermezsem sınıfta kalıyorum ve okuldan atılırmıyım bu yuzden 3. defa 1. sınıfı okuyabılıyormuyum yada okul kendısı tecıl edıyormu askerlıgı ?
1. sınıfta iki kez kalır isen AÖF yazı gönderiyor askeriyeye ilişiği kesildi diye eylül sonunda askerden yoklama ile ilgili sonrada kışla yolu görünüyor eğer 1. sınıf derslerinden 2 tanesi hariç diğerlerini verebilirsen 2. sınıfa geçiyorsun 2 derside bu sınıfın sınavları ile beraber veriyorsun sabah 1. sınıf öğlen 2. sınıf sınavları oluyor![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)