Bir dersten kalmışım bende oda matematik süre yetirememiştim ilk sınavlara göre puanlarımı yükseltmişim bu sınavlar daha zor gelmişti aslında mutluyum![]()
6 dersten de geçtim kaldı 5 ders sonra mezun inşallah. Lisans tamamlama için başlamıştım memuriyetimde maddi ve derece bazında çok faydası olacak
Memuration lancer ve yakuzasımsı fn2 tayyar
2 dersten girmiştim bir tanesinden çakıldım diğeri bb geldi, yöneylem araştırması dersi beni bitirdi 2 yıldır veremiyorum, son üç dersim kaldı bu dönem onları da verirsem yaz okuluna bu dersim kalacak ne yapacam hiçbir fikrim yok çalışsam da anlamıyorum çünkü
Sonunda bu illetten de kurtulduk. Hala aktif görünüyor bakalım ne zaman güncelleyip diplomayı alabilcez
Arkadaşlar benim şimdi güz döneminden 1, bahar döneminden 1, toplamda 2 dersim kaldı. 2si de FF. Bahar dönemindeki dersi şimdi alırsam 328 tl ödemem gerek. Eğer 2 dersi yaz okuluna bırakırsam 160-170 tl gibi bir ücret ödeyeceğim. Asıl soru şu, bu sene yaz okulu olacak mı ? olmazsa okul yarım dönem daha uzar. Sizce ne yapmalıyım ?
selamlar forumda gezerken gözüme çarptı girdim baktım benimde kaydım varmıs2016 dan beri bekliyor şimdi 45 kredilik ders sectirip ödeme yaptırıyor bunu odesem sınavların hepsini sansa versek 3 ders kalıyor hemen mezun olurmuyum yoksa 2016 den beri sınava girmedigim için tekrar 2 seneyemi yayar süreyi
Bu dönem online mı dersler?
https://www.binance.com/?ref=13992308 / Binance
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)